Search found 4 matches

Page 1 of 1

Search found 4 matches

Re: Setting up .htaccess for HTTPS

I could not get any https redirect to work as all of them would cause a too many redirects issue. I finally got it to work when using this line "RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https " (without quotes) along with a redirect rule I listed below. Just wanted to pass it along for anyone else wh...

Jump to post
  • Sat Apr 06, 2019 8:58 pm
  • Replies 13
  • Views 18917
Re: SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 1 colu

In my case,
When I add new product and goto that product page on shop not in admin I was having the same error on products page.
I have installed third party module (ajax live options) and activated on product layout and that was causing the problem

Jump to post
  • Mon Sep 03, 2018 5:22 pm
  • Replies 23
  • Views 22968
Re: SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 0 and some error

That is most probably you have messed with javascript syntax by using either third party mods or u have changed in yr common.js or may be in header.twig file

Jump to post
  • Thu Aug 16, 2018 7:34 pm
  • Replies 2
  • Views 1643
Re: Opencart Image "Warning: Directory does not exist!"

May be I am late but could be useful to lates like me ;D you need to modify both config.php files one in the root of your installation dir and the other in your installation/admin dir you will find like define('DIR_IMAGE', '/home/htdocs/[your installation dir]//image/'); here you will find double ba...

Jump to post
  • Wed Apr 05, 2017 11:42 pm
  • Replies 27
  • Views 10658

Page 1 of 1

Search found 4 matches