Search found 49 matches

Search found 49 matches

Re: Undefined index: zone_id

Well the customer isn't worried about how much it costs or whether it cost more to fix than the cost of the template. They just wanted it fixed. But since I was never given a price there was no way to let THE CUSTOMER make that decision. I was able to fix the address_form.tpl state drop down issue. ...

Jump to post
  • Sat Sep 28, 2013 12:36 am
  • Replies 19
  • Views 4628
Re: Undefined index: zone_id

Ok still looking for anyone interested in fixing this for us. ALso have another small project than needs to be done as well.

Jump to post
  • Tue Sep 24, 2013 5:02 am
  • Replies 19
  • Views 4628
Re: Undefined index: zone_id

Well this above my knowledge. So what I would like it to have some one fix the issue. So if your interested in fixing this, PM me with a price you think is fair. Like I said in my original post, should not take that long to fix if your fluent in this stuff.

Jump to post
  • Sun Sep 15, 2013 7:52 am
  • Replies 19
  • Views 4628
Re: Undefined index: zone_id

Ok so had the one issue fixed. THen I decided I better check the rest of the pages that would have the State/Province on them. Every single one of them is not working. Anyone willing to get to fix this let me know. I have tried tracking it down, but my knowledge of php is just not good enough. Anyon...

Jump to post
  • Sat Sep 14, 2013 7:31 am
  • Replies 19
  • Views 4628
Re: Undefined index: zone_id

Little more info. I removed the themes register.tpl so that the cart would use the default register.tpl and that fixed it. Granted it was kind weird looking but that means there is something in the themes register.tpl that is not right. I will look more tonight. Please feel free to give me your thou...

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 6:13 am
  • Replies 19
  • Views 4628
Re: image path incorrect even with config.php showing correc

Dumb question how do you mark it solved I am not seeing a solved button anywhere?

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 5:50 am
  • Replies 13
  • Views 1556
Re: image path incorrect even with config.php showing correc

Whatever it is will be painfully simple.
Um yeah usually is and it definately was.

Thanks again

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 5:37 am
  • Replies 13
  • Views 1556
Re: image path incorrect even with config.php showing correc

And no sooner did i type that last post then I found it.

I was missing the trailing / for the http and http define catalog lines.

Thanks for you patience and support on this.

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 5:34 am
  • Replies 13
  • Views 1556
Re: image path incorrect even with config.php showing correc

Interesting little issue i just found.

As a test I made a change to the image dir line just to see if there was something stuck somewhere.

If I make a change to it then refresh the page the page source shows src"". Completely blank.

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 5:32 am
  • Replies 13
  • Views 1556
Re: image path incorrect even with config.php showing correc

Nice thought but no. Heres the actual line from the configs: store config.php: define('DIR_IMAGE', '/home/rustykni/public_html/store/image/'); admin config.php: define('DIR_IMAGE', '/home/rustykni/public_html/store/image/'); From page source: <img src="http://www.rustyknight.net/storeimage/cache/no_...

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 5:12 am
  • Replies 13
  • Views 1556
Re: image path incorrect even with config.php showing correc

I am the host for this cart and we do not cache sites. This is a basic CPanel server. What is this caching you speak of. Are you refering to apache --enable-cache or something different? If its something that maybe is setup as default on cpanel i need to find it, its not something I want to have on....

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 4:19 am
  • Replies 13
  • Views 1556
[Solved] path incorrect even with config.php showing correct

We moved one of our carts the other day to a new directory. Initially after updating the config I left out a /, but went back and updated the config to the correct paths for everything. But for some reason even with the config with the correct path the images are not showing up. Looking at the page ...

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 2:10 am
  • Replies 13
  • Views 1556
Re: Undefined index: zone_id

Yes it works with the default theme. So I am guessing its maybe using the wrong code, I did try last night to take that line or two from the default register.php and replace the one from theres but it did not fix it.

Jump to post
  • Wed Sep 11, 2013 12:56 am
  • Replies 19
  • Views 4628
Re: Undefined index: zone_id

How would I check that?

Jump to post
  • Tue Sep 10, 2013 9:32 pm
  • Replies 19
  • Views 4628
Undefined index: zone_id

Ok so had a customer that wanted a template from this one place. Before I had a chance to look them over and see if there was issues that popped out at me they bought the thing. SO I got stuck making it work. I say stuck because the developers refuse to help with fixing issues as they will only supp...

Jump to post
  • Tue Sep 10, 2013 9:48 am
  • Replies 19
  • Views 4628
Re: Notice: Error: Unknown column 'store_id' in 'where claus

Butte,

Thanks for the info. Probably the most informative response I have gotten to any of my questions on the forums thus far. I will have a look see. I know the store_id right now is 0 so what you say makes sense the maybe the store ID got changed in one of the jumps.

Thanks again.

Jump to post
  • Wed May 29, 2013 6:57 am
  • Replies 2
  • Views 1462
Re: Want Modules on home to be grid view not list view

Ok after much not working I finally figured out a way to do this. None of the modules I played with were making the Featured Module on the home page show as a grid. None of the tweaks I found worked either. The odd thing is that I was told that the modules don't have a list view, they are only suppo...

Jump to post
  • Tue May 28, 2013 6:59 am
  • Replies 6
  • Views 1160
Notice: Error: Unknown column 'store_id' in 'where clause'

So upgraded a 1.4.9.6 cart today. Everything work good. Except now I can't get into the admin panel. Followed the upgrade script, Got a Successful upgrade. Then ran the 1.5.5.1 upgrade and it was also successful. The cart from store front comes up fine, obviously blank at this time. But when trying ...

Jump to post
  • Tue May 28, 2013 4:21 am
  • Replies 2
  • Views 1462
Re: Error: Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY' Error No: 1

I had the same issue. It started appearing on a cart I upgraded from 1.4.9.4 to 1.5.1.2. I was able to upgrade up to 1.5.3.1 with no issue but once i tried upgrading the cart beyond that this started popping up: Notice: Error: Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY' Error No: 1062 ALTER TABLE `setting...

Jump to post
  • Wed May 22, 2013 11:08 am
  • Replies 2
  • Views 2625

Search found 49 matches