Search found 69 matches

Search found 69 matches

$am

Re: Home Blank except for Error Message

as fas as I know there is no theme folder on the admin side for any version of Opencart...

Jump to post
  • Sat Jan 14, 2012 3:22 pm
  • Replies 4
  • Views 532

$am

Re: Home Blank except for Error Message

hi, ya I have the featured_home.tpl file in catalog/view/theme/default/template/module , but I think the whole problem is that it's looking for it in the wrong spot? I've yet over my config files and .htaccess files hundred times now. I'm not sure what else I can do.

Jump to post
  • Sat Jan 14, 2012 3:21 pm
  • Replies 4
  • Views 532

$am

Home Blank except for Error Message

I'm getting this message from my home page: Error: Could not load template /home/sama/public_html/promstardresses.com/admin/view/theme/default/template/module/featured_home.tpl! I did a fresh install of Opencart(same version) on a test domain followed the steps outlined from this site when moving to...

Jump to post
  • Sat Jan 14, 2012 1:03 pm
  • Replies 4
  • Views 532

$am

Re: Home page of site not loading

For straightlight you never did tell me what you actually tried to do to fix my website. At least if your not going to fix it yourself after me paying you tell me what steps you took to correct my site or show me what you added in an attempt to correct the problem. You just didn't have a clue how to...

Jump to post
  • Sat Jan 14, 2012 1:25 am
  • Replies 10
  • Views 2211

$am

Re: Home page of site not loading

Hi, actually I made a couple of changes and now I get this error message: Error: Could not load template /home/sama/public_html/promstardresses.com/admin/view/theme/default/template/common/column_right.tpl! In a default installation of Opencart there is no theme folder within view. The admin side of...

Jump to post
  • Sat Jan 14, 2012 1:17 am
  • Replies 10
  • Views 2211

$am

Re: Home page of site not loading

All I actually did was upload a file index.php1 and it is a default index file. You made no changes on it whatsoever, thanks scammer

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 3:13 pm
  • Replies 10
  • Views 2211

$am

Re: Home page of site not loading

The one thing I can definitely tell you is if I wouldn't have the experience as you think I don't have, I wouldn't be able to provide all the support on the forum. You want to repute my name after all my great services and respect to users and especially for the custom contract in the past I had to...

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 1:31 pm
  • Replies 10
  • Views 2211

$am

Re: Home page of site not loading

I don't even now how to respond to you. First of all when someone is paying you to do a job I am the customer you don't talk to customers and blame them. You didn't ask me you blamed me for changing your files back however I wasn't even home at that time. Seriously you took the money for a job and y...

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 1:16 pm
  • Replies 10
  • Views 2211

$am

Re: SSL Issues leading to me crashing my site

Just wanted to let everyone know to be cautious when dealing with this guy: http://forum.opencart.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=31851 After posting my problem in the commercial section of the forum he replied to me that he could fix my problem quickly for $30. He wanted the money sent to him...

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 12:34 pm
  • Replies 9
  • Views 1126

$am

Home page of site not loading

I'm getting this error when going to home page of my site:

Fatal error: Call to a member function isLogged() on a non-object in /home/sama/public_html/promstardresses.com/admin/controller/common/header.php on line 73

Anyone know how to fix this error please pm me, thanks.

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 5:01 am
  • Replies 10
  • Views 2211

$am

Home page of site not loading

I'm getting this error when going to home page of my site:

Fatal error: Call to a member function isLogged() on a non-object in /home/sama/public_html/promstardresses.com/admin/controller/common/header.php on line 73

Anyone know how I can fix this error? thx

Jump to post
  • Fri Jan 13, 2012 5:00 am
  • Replies 1
  • Views 182

$am

Re: SSL Issues leading to me crashing my site

anyone have any thoughts on this>?

Jump to post
  • Thu Jan 12, 2012 4:57 am
  • Replies 9
  • Views 1126

$am

Re: SSL Issues leading to me crashing my site

Notice: Undefined index: token in /home/sama/public_html/promstardresses.com/admin/controller/error/not_found.php on line 15Notice: Undefined index: token in /home/sama/public_html/promstardresses.com/admin/controller/error/not_found.php on line 21 Fatal error: Call to a member function isLogged() ...

Jump to post
  • Thu Jan 12, 2012 2:23 am
  • Replies 9
  • Views 1126

$am

Re: SSL Issues leading to me crashing my site

Fatal error: Call to a member function isLogged() on a non-object in /home/sama/public_html/promstardresses.com/admin/controller/common/header.php on line 74

Now im getting that message when going to my home page.

Jump to post
  • Wed Jan 11, 2012 7:13 pm
  • Replies 9
  • Views 1126

$am

Re: SSL Issues leading to me crashing my site

I checked my error logs and this is what I'm getting: [11-Jan-2012 06:49:57] PHP Notice: Constant HTTPS_SERVER already defined in /home/sama/public_html/promstardresses.com/index.php on line 61 [11-Jan-2012 06:49:57] PHP Notice: Use of undefined constant HTTP_IMAGE - assumed 'HTTP_IMAGE' in /home/sa...

Jump to post
  • Wed Jan 11, 2012 3:55 pm
  • Replies 9
  • Views 1126

$am

Re: SSL Issues leading to me crashing my site

I checked my error logs and this is what I'm getting: [11-Jan-2012 06:49:57] PHP Notice: Constant HTTPS_SERVER already defined in /home/sama/public_html/promstardresses.com/index.php on line 61 [11-Jan-2012 06:49:57] PHP Notice: Use of undefined constant HTTP_IMAGE - assumed 'HTTP_IMAGE' in /home/sa...

Jump to post
  • Wed Jan 11, 2012 3:55 pm
  • Replies 9
  • Views 1126

$am

SSL Issues leading to me crashing my site

Error: Could not load template /home/sama/public_html/promstardresses.com/admin/view/template/default/template/common/column_right.tpl! Trying to install an SSL never thought it would be so difficult. Anyways after reading previous posts =, calling my hosting company I guess I made a change somewher...

Jump to post
  • Wed Jan 11, 2012 3:02 pm
  • Replies 9
  • Views 1126

Search found 69 matches