Search found 130 matches

Search found 130 matches

Re: [BETA3] Upgrade Script 14x to 1.5.1.2 PLUS PRODUCT OPTIO

Qphoria wrote:goto Admin extensions -> modules and uninstall all and reinstall them
Fixed it, thanks !!

Jump to post
  • Sun Feb 02, 2014 8:27 pm
  • Replies 410
  • Views 257150
Re: [BETA3] Upgrade Script 14x to 1.5.1.2 PLUS PRODUCT OPTIO

Hi I used the script to update from 1.4.9.6, followed all instructions and finally ended up with v1.5.6.1, but I'm getting a blank page for account pages (account/account, account/wishlist, etc). Have been looking for a solution but haven't found one that fixes this... The errors I'm getting on the ...

Jump to post
  • Thu Jan 30, 2014 11:09 pm
  • Replies 410
  • Views 257150
SOLVED: Multistore Language Problem

It's simply the web browser caché. If anyone arrives here, just clear the browser cache and it should work correctly !

Jump to post
  • Thu Aug 02, 2012 9:36 pm
  • Replies 2
  • Views 224
Re: Multistore Currency Problem

Hi did you resolve this, because I'm having the same problem ,but with the currency. I've configured Pound Sterling, but it's going to the default currency (Euro), I just don't know why.

Language is working perfect, it changes to the one it should be at. I'm using 1.5.3.1...

Any ideas anyone please

Jump to post
  • Thu Aug 02, 2012 8:18 pm
  • Replies 2
  • Views 224
Re: Language and Currency in the URL?

lol love the cool answer, in your line - don't like to touch the index.php, but couldn't get the vqmod to work

Jump to post
  • Sun Jul 08, 2012 6:32 am
  • Replies 17
  • Views 7190
Re: Modulo para Descargas

Eso ya está incluido en Opencart. Activas descargas y pones el precio a 0€

Jump to post
  • Sun Jul 08, 2012 6:21 am
  • Replies 2
  • Views 561
Re: ¿Necesidad de certifiacdo ssl ?

FF0000 wrote:Voy a intentar refinar la pregunta de manera que a todos nos quede claros:
- Si yo ahora mismo compro la conocida pasarela de pago para 4B o Servired desarrollada por ZhenIT, ¿para funcionar hacer falta SSL/HTTPS?
NO

Jump to post
  • Sun Jul 08, 2012 6:20 am
  • Replies 14
  • Views 2147
Re: Language and Currency in the URL?

Hi, what happened to this?

I'd like to use &language and &currency but it doesn't work on 1.5.3.1 either... was it removed because of a security problem?

Jump to post
  • Sat Jul 07, 2012 7:41 pm
  • Replies 17
  • Views 7190
Re: Redirecting a domain to a particular currency in cart..

funguru wrote:If i use the multi store option to use GBP as my default currency, then do i have to setup the entire store again on .co.uk and then add the same theme with the same setting and then upload all the products again?
NO: Same products, same clients, different domains, different language and currency.

Jump to post
  • Sat Jul 07, 2012 7:26 pm
  • Replies 5
  • Views 687
Re: How to remove Company ID and Tax ID fields

SOLVED => Create new customer group and delete old "Default" group. The problem about this is you have change all client customer groups. This must have happened to people who updated from an older version to 1.5.3 / 1.5.3.1...

Jump to post
  • Fri Jul 06, 2012 2:30 am
  • Replies 69
  • Views 77101
Re: How to remove Company ID and Tax ID fields

I have the same problem. Front end is not responding to back end - Doesn't matter what's changed it still shows Company ID and Tax ID required. I have installed ALL account and checkout default tpl's from 1.5.3.1... I have also tried removing all vqmods...

Any other idea from someone, please?

Jump to post
  • Fri Jul 06, 2012 2:23 am
  • Replies 69
  • Views 77101
Re: Strange problem on Account pages

nearly 3 hours after my first message and with many hairs less. Here's the SOLUTION =>

IE and Firefox don't like you changing ANSI to UTF_8 for any of the tpl's. So, don't change them ! Opencarts tpl's have to be ANSI.

Jump to post
  • Fri Jun 29, 2012 7:44 pm
  • Replies 2
  • Views 516
Re: Strange problem on Account pages

IE account pages in English - OK =>

header5.jpg

header5.jpg (34.93 KiB) Viewed 517 times

IE account pages in Spanish- BAD =>
header4.jpg

header4.jpg (35.31 KiB) Viewed 517 times

Please, any ideas ??? THANKS !

Jump to post
  • Fri Jun 29, 2012 5:59 pm
  • Replies 2
  • Views 516
[RESOLVED] Strange problem on Account pages

Hi to all, I've been tearing my hair out for over two days now trying to fix a problem I have with a space that appears right at the top of the browser, only in Firefox and only on the account pages when logged in in Spanish !!!... . In IE it's even stranger, because I have the space at the top and ...

Jump to post
  • Fri Jun 29, 2012 5:56 pm
  • Replies 2
  • Views 516
Re: [vQmod] Apply coupon during checkout

Hi, I added a bit of code and now you get coupon + voucher in checkout with one vqmod. It seems to work fine for me in 1.5.3.1.

Coupon + Voucher

Jump to post
  • Wed Jun 06, 2012 5:55 am
  • Replies 142
  • Views 65831
Re: [vQmod] Hide AddtoCart for Out of Stock Products

Thanks to both of you, it's working great now !

Jump to post
  • Tue May 01, 2012 12:25 am
  • Replies 80
  • Views 40322
Re: [vQmod] Product Canonical Link Category or Brand Path 1.

Nice vQmod, but it's not working for me in 1.5.2.1, have you tested it in this version?

Jump to post
  • Mon Apr 16, 2012 7:37 pm
  • Replies 19
  • Views 13033
Re: [vQmod] Hide AddtoCart for Out of Stock Products

TechSitement wrote:It doesn't appear to be working for 1.5.2.1. :-\
No neither of the versions work for 1.5.2.1 (not even Q's)

Jump to post
  • Mon Apr 16, 2012 7:31 pm
  • Replies 80
  • Views 40322

Search found 130 matches