Search found 20 matches

Page 1 of 1

Search found 20 matches

Re: 1.5.6.1 Not Sending Order Verification Email

I have same problem, but at 1.4.8b Email working for Contact form, but not for new order & new customer accounts. Before 5 April, everything ok (I didn't change any files or settings), but after that I can't received any notification at email. mail protocol: mail mail parameters: -fmyname@yahoo.com ...

Jump to post
  • Mon Apr 14, 2014 12:03 am
  • Replies 4
  • Views 3206
Re: 1.5.1.3 - Search problem

hi,
i want to also ask for product search in 1.5.1.3.
how to modify the code when i want to search include the text in product description?
the existing system is only search text in product title.
thank you

Jump to post
  • Fri Feb 03, 2012 11:39 am
  • Replies 4
  • Views 2721
Re: Shipping-flat cost disimpan dimana?

sama nih.. sy juga lg cari2 di database nggak ketemu :(
lg cari yg TIKI JNE, shipping cost nya disimpan dimana :( sudah copy dari file, trus paste ke bagian 'cost', tp di database nggak ada.. kok aneh :(

Jump to post
  • Thu Jul 14, 2011 10:29 pm
  • Replies 2
  • Views 878
Re: [New] Metode Pengiriman TIKI JNE untuk Opencart v.1.4.8b

mau nanya nih..
oprek2 modul pengiriman TIKI JNE ini, yg dicopy paste dari file ke "cost" itu disimpan di database mana ya?
mau modif dari pagi nggak ketemu di database apa :'(

Jump to post
  • Thu Jul 14, 2011 10:28 pm
  • Replies 99
  • Views 29203
Re: [ASK]SEO url

tentang SEF di opencart ini juga yang membingungkan adalah double link, misal akses produk linknya: www.abc.com/casio-5760 sama dengan akses dari kategori jam tangan: www.abc.com/jamtangan/casio-5760 apakah hal ini tidak menyebabkan duplicate indexing di google? bagaimana cara membuat agar dari kate...

Jump to post
  • Thu Jul 14, 2011 10:44 am
  • Replies 56
  • Views 19098
Re: masalah setting url di opencart terlalu bertele tele

iya, kok bisa spt itu ya? saya juga penasaran dan cari2 juga blm ketemu. ada yg bisa bantu kah? apakah misal ada 2 link berbeda spt kasus ini bisa menyebabkan google mengindex dengan salah? dan apakah bisa terjadi penurunan ranking google? banyak saya lihat di toko online kok masih menggunakan defau...

Jump to post
  • Thu Jul 14, 2011 10:31 am
  • Replies 7
  • Views 1981
Re: [MOD] Send Alert Email when a new user has registered?

for additional information:
when customer order, I can get order's notification.
But when customer using "contact us" form, it's not working "(
anybody can help me?
thank you so much..

Jump to post
  • Mon Nov 08, 2010 3:19 pm
  • Replies 44
  • Views 28537
Re: [MOD] Send Alert Email when a new user has registered?

Hi all, I was tried to used "d7a7z7e7d" method, but it only works twice. And after all, I can't get any notification/alert on my email again. It's very odd, because I never change the script anymore, and when I check on the server, it still the same. Anybody have the same problem with me? or any sug...

Jump to post
  • Mon Nov 08, 2010 2:35 pm
  • Replies 44
  • Views 28537
Re: Out of stock product still appear on latest page

Hi Kedgetech,
Thank you for your help.. it already running well after I added:

Code: Select all

AND p.quantity > '0'
Can you share what do you mean
There might be more to it but its a start.
:)
Thank you

Joash

Jump to post
  • Sat Oct 23, 2010 10:28 am
  • Replies 2
  • Views 705
Re: setting email buat gmail ...

Thanks Yaga, sekarang bisa tapi pakai mail. Sedangkan yang disarankan oleh Daniel kan SMTP, karena tdk semua web hosting dibuka mail nya. Untunglah hosting saya bisa pakai mail jadi nggak masalah. Tapi apakah ada petunjuk untuk bisa menggunakan SMTP? di forum OC tidak ada jawaban yang memuaskan tent...

Jump to post
  • Sat Oct 23, 2010 10:26 am
  • Replies 8
  • Views 4230
Re: setting email buat gmail ...

untuk mail protocol coba mail , dan smtp bisa dikosongkan semua maaf ikutan.. saya sudah coba mail dan smtp juga sama2 gagal :( saya pake OC 1.4.8b dan email menggunakan google yg app (7GB), jd buka gmail. sudah bisa berkirim email dari tempat lain, tetapi dari OC tidak bisa. Setting portnya saya s...

Jump to post
  • Sat Oct 23, 2010 1:50 am
  • Replies 8
  • Views 4230
Out of stock product still appear on latest page

Hi Folks, I want to ask about "Latest" module. It works correctly at me but when the product has out of stock, it still appear at latest's product page. How to change it? example: I have product A which just now added with qty=1, it appears at "latest" product page. But after that customer buy it so...

Jump to post
  • Fri Oct 22, 2010 7:05 pm
  • Replies 2
  • Views 705
Re: CKEditor not working after upload

Thank you for your reply..
Just now the CKEditor running well, but no any change before this. I don't know why, but it very weird :(
I want to know the correct permission for folders and files in OpenCart, anybody can share?
Thank you

Jump to post
  • Wed Oct 20, 2010 12:00 am
  • Replies 2
  • Views 1053
CKEditor not working after upload

Hi, I'm very frustration about CKEditor. When I use in in local server, its running well. But, when I uploaded in server, CKEditor is not running, so in textarea appears html code. I'm looking for documentation or anything else about core of CKEditor but didn't found it. I think it is problem at fil...

Jump to post
  • Tue Oct 19, 2010 8:25 pm
  • Replies 2
  • Views 1053
Re: Pindahin Opencart dari local ke hosting server

Maaf mau nanya lagi bro..
Sekarang yg jadi masalah, CKEditornya kok jadi nggak mau jalan ya? di localhost jalan dgn sempurna. Sedangkan di server nggak muncul, jadinya masih html code gitu..
Apa masalah permission ya? sy set semua directory 755 dan file 644.
Pusing nih kalo masalah permission.
Thanks

Jump to post
  • Tue Oct 19, 2010 1:52 pm
  • Replies 84
  • Views 52801
Re: Pindahin Opencart dari local ke hosting server

superbrands wrote: Coba cek langkah ke-6 (memperbarui Store URL lewat admin)...
Mantabb bro.. sudah bisa sekarang :)
Thank you

Jump to post
  • Tue Oct 19, 2010 12:23 pm
  • Replies 84
  • Views 52801
Re: gak bisa upload gambar dan tampilan bahasa yg tdk sempur

wah masalah Anisa sama nih kayak saya :(
default di localisation-languages sudah indonesia dan setting-local sudah indonesia juga, tapi munculnya tetep english :(
hal ini berlaku juga di currency. kenapa ya? ada yg bisa bantu?
Thanks

Jump to post
  • Tue Oct 19, 2010 11:09 am
  • Replies 3
  • Views 2238
Re: Pindahin Opencart dari local ke hosting server

Mau tanya nih, saya sudah mengikuti cara bro Superbrand, tp kok link2nya nggak berubah ya? masih localhost semua, padahal kalau saya cek di config.php sudah bener pakai server.
Ada yang pernah mengalami spt ini?
Thanks

Jump to post
  • Tue Oct 19, 2010 10:20 am
  • Replies 84
  • Views 52801
Re: [revised] customer testimonial lite version OC 1.4.9.1

Sorry, barusan sudah solved :)
dengan men-delete folder install di dlm folder upload, semuanya normal kembali.
Tapi jadi penasaran, hubungannya apa ya dgn folder "install" tsb...
Thanks

Jump to post
  • Mon Oct 18, 2010 4:05 pm
  • Replies 12
  • Views 4553
Re: [revised] customer testimonial lite version OC 1.4.9.1

Hi, saya sudah coba di 1.4.8b dan berhasil, cmn kok di admin jadi muncul tulisan:
WARNING: INSTALL FOLDER STILL EXISTS!
kenapa ya itu? muncul di setiap page admin :(. Sebelum add module testimonial ini tidak ada warning itu.
please help...

Thanks,
Joash

Jump to post
  • Mon Oct 18, 2010 11:47 am
  • Replies 12
  • Views 4553

Page 1 of 1

Search found 20 matches