Search found 5 matches

Page 1 of 1

Search found 5 matches

Re: images not showing on https pages

Well, for this site it made the admin page unusable as it would only show the dashboard when I changed those to https. Not sure if changing the names of the images made any difference at all.

Jump to post
  • Tue Oct 12, 2010 2:15 pm
  • Replies 7
  • Views 4206
Re: images not showing on https pages

Anyone have an idea of what I should look for?

Jump to post
  • Mon Oct 11, 2010 2:01 am
  • Replies 7
  • Views 4206
Re: images not showing on https pages

<?php // HTTP define('HTTP_SERVER', 'http://www.detourjewelry.com/admin/'); define('HTTP_CATALOG', 'http://www.detourjewelry.com/'); define('HTTP_IMAGE', 'http://www.detourjewelry.com/image/'); // HTTPS define('HTTPS_SERVER', 'http://www.detourjewelry.com/admin/'); define('HTTPS_IMAGE', 'http://www....

Jump to post
  • Sun Oct 10, 2010 12:04 am
  • Replies 7
  • Views 4206
Re: images not showing on https pages

BTW....this is the same issue as was posted here but the OP didn't reply. http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... ps#p101887

I have my URL set to:

http://www.detourjewelry.com/

Jump to post
  • Sat Oct 09, 2010 2:31 pm
  • Replies 7
  • Views 4206
images not showing on https pages

Hi all, I have a fresh clean install of 1.4.9.1 with a single domain SSL installed (Not a UCC SSL). Please don't bash me on the colors, my new customer wanted it that way. http://www.detourjewelry.com/ The issue I am having, and I am admitted new to opencart, is that on secure pages I only get image...

Jump to post
  • Sat Oct 09, 2010 2:21 pm
  • Replies 7
  • Views 4206

Page 1 of 1

Search found 5 matches