Search found 59 matches

Search found 59 matches

Re: changing server time and date to local time and date

thanx for your reply,i did that but no success>>>>>
i tried Asia/Dubai instead of UTC.....didn't work
tried UTC+04 ......that broke the homepage of the front end and showed an error on the top of the page.....
any other possible ways??

Jump to post
  • Sun Sep 30, 2012 7:34 pm
  • Replies 5
  • Views 2111
changing server time and date to local time and date

i use oc 1.5.4.1 i searched through the forum but couldn't really find a solution for this problem...problem is: when i test the ordering system and place an order..oc sends an email to the client and registers the order at admin....both reflects the date of the server where my website is hosted(in ...

Jump to post
  • Sun Sep 30, 2012 8:44 am
  • Replies 5
  • Views 2111
Re: how to merge files info needed....

ok so winmerge is helpful....i don't know how to use it properly.....or how to merge two files and keep the original if things fail....can anyone give some quick tutorial?

Jump to post
  • Tue Dec 28, 2010 8:47 pm
  • Replies 8
  • Views 796
Re: how to seo the product model ?

not the thing i asked for though it was another good idea to show product name in product page in admin , i used the xml file but didn't work.
what i am looking for is to add the model to the product name in the url after using the seo enable....

any ideas?

Jump to post
  • Tue Dec 28, 2010 6:39 am
  • Replies 2
  • Views 391
how to seo the product model ?

is there a way to seo the product model in addition to product title? i sell books and i want the url to show in addition to the book name also the book ISBN as i already use the model field to enter the ISBN number(the barcode) ...that will increase the ability in search engines to find my store as...

Jump to post
  • Sun Dec 26, 2010 6:39 am
  • Replies 2
  • Views 391
Re: how to merge files info needed....

dude,the idea is excellent but modules we download are built in folders and subfolders...so,how to add it to the 'vqmod' folder to make it work? files there are .xml so we have to convert the modules to .xml somehow?

Jump to post
  • Sun Dec 26, 2010 6:04 am
  • Replies 8
  • Views 796
how to merge files info needed....

hi ppl of the forum...i need some directing in the subject of 'file merging'.......when installing modules , lots of it replace files already existed in the root directory of the shop and makes me loose many modified files of the shop....i read somewhere that you backup the files then merge with the...

Jump to post
  • Sat Dec 25, 2010 7:21 am
  • Replies 8
  • Views 796
Re: ssl is broken all the time..how to fix?

actually its totally ok in firefox with the blue box in the search bar but in chrome its and https with a line across indicating its broken......weird.....

Jump to post
  • Mon Dec 20, 2010 8:19 pm
  • Replies 6
  • Views 947
Re: ssl is broken all the time..how to fix?

does anyone noticed that chrome does have a problem with ssl certificates? i use chrome and firefox.....on firefox ssl does not go broken suddenly ,meanwhile it does on chrome.
is my note right? chrome has issues with ssl certificates?? :o

Jump to post
  • Mon Dec 20, 2010 7:28 am
  • Replies 6
  • Views 947
Re: ssl is broken all the time..how to fix?

ya true....i was using two modules ...category superfish b and share module....after squeezing my brain like a lemon searching through the forum and trying every bit of recommendation...i managed to delete the http in script source and kept only the // in .tpl file (for the share module) then it wor...

Jump to post
  • Sun Dec 19, 2010 10:23 pm
  • Replies 6
  • Views 947
Re: SSL error

hi ppl....i found lots of http links and images within https page...this is the problem? then how to solve if? any suggestions around? this issue is driving me crazy , up till now i couldn't solve it...plz help

Jump to post
  • Sun Dec 19, 2010 8:12 pm
  • Replies 9
  • Views 2418
ssl is broken all the time..how to fix?

hi ppl,i have a problem with my ssl certificate which is driving me crazy....i use v 1.4.9.2 ......i have my own ssl certificate and its installed on my domain by the host....and my store is based on the: mysite.com/store ssl enabled in BO and friendly url is on .....and in the BO i made the store u...

Jump to post
  • Sun Dec 19, 2010 8:00 pm
  • Replies 6
  • Views 947
Re: database problem...first time!!!!!!!

ok so my host says again: The reason why you are getting your errors is from the way you have your site configured. However - when you receive the errors concerning your query limits - teh error is telling you that people are trying to access information from your database more than 75,000 times in ...

Jump to post
  • Mon Nov 08, 2010 5:03 am
  • Replies 7
  • Views 1160
Re: Maintenance mode, no work at all

so bad...critical issue....no solution around? ok...what is the best way to work around it? is it possible to install the cart in another sub folder at the root directory of my host and work on the development there then apply the changes to the original cart? can i do it this way? does it work?

Jump to post
  • Sun Nov 07, 2010 5:18 pm
  • Replies 10
  • Views 1435
Re: [MOD] Sleek Slide Show for OpenCart Stores

thanx man it worked , i changed the z- index value and put the slideshow to a minus value and it worked.....thanx a million ...really thanx :)

Jump to post
  • Sat Nov 06, 2010 5:01 pm
  • Replies 59
  • Views 37163
Re: database problem...first time!!!!!!!

ya of course i modified lots of things with the default template to make it personalised to my store...its a bookstore so i changed lots of things and used different mods.

Jump to post
  • Sat Nov 06, 2010 5:08 am
  • Replies 7
  • Views 1160
database problem...first time!!!!!!!

v1941 guys i faced this problem fo the first time, suddenly i couldnt access my admin and my store front and the error was: Error: User '**********' has exceeded the 'max_questions' resource (current value: 75000) Error No: 1226 SELECT * FROM setting after contacting the host they replied this: It a...

Jump to post
  • Sat Nov 06, 2010 4:56 am
  • Replies 7
  • Views 1160
Re: [MOD] Sleek Slide Show for OpenCart Stores

ok.. on the left i have a pop up menu model , right next to it comes the slideshow(to the right of the pop up menu and adjacent to it).....................ok, now...when i hover the pointer over to the pop up menu it pops up a sub menu to the right of the box where the slideshow is placed...... prob...

Jump to post
  • Sat Nov 06, 2010 3:29 am
  • Replies 59
  • Views 37163
Re: [MOD] Sleek Slide Show for OpenCart Stores

unbelievably excellent mod i have to say.....am on v 1491 and worked like a charm but with one problem....the slide appears in the middle of the page at home position above the welcome box...on the left side i have the dropdown menu...when i place the pointer on the drop menu which pops up a sub men...

Jump to post
  • Fri Nov 05, 2010 8:13 am
  • Replies 59
  • Views 37163

Search found 59 matches