Search found 23 matches

Search found 23 matches

Re: Problem finishing checkout - Paypal Website Payments Pro

I have installed a 1.4.9.1 version again and my problem is GONE! :-)
http://www.buybag.ca

Jump to post
  • Fri Oct 29, 2010 3:21 pm
  • Replies 25
  • Views 10666
Re: How can I restriced visitors to my website folder direct

Hi,
I have spent many times and I couldn't fix it. Can you tell me more about htaccess.
Thanks,

Jump to post
  • Fri Oct 29, 2010 3:19 pm
  • Replies 2
  • Views 323
How can I restriced visitors to my website folder directly?

Dear OC users, I am a new OC user, I just love it. How can I restricted my folders and keep it secure by no one can see inside my website folder. www.mywebsite/catalog www.mywebsite/catalog/view www.mywebsite/catalog/model and so on, ... I was trying to put an empty HTML file, buy takes 3 hours to b...

Jump to post
  • Fri Oct 15, 2010 3:28 pm
  • Replies 2
  • Views 323
Re: SSL/HTTPS and Internet Explorer

Fantastic!
You saved me a lot!
:-)

Jump to post
  • Wed Oct 13, 2010 1:49 am
  • Replies 26
  • Views 5886
system/helper is empty!

Hi There,
I have been told to edit system/helper/image.php in order to add watermark on my pictures.
I do have 1.4.9.1 OC version. The helper folder is empty!
Any comment?
thanks,

Jump to post
  • Mon Oct 11, 2010 5:33 am
  • Replies 1
  • Views 308
Re: Problem in style and control panel

I am sure, you intentionally changes some coding. Since I have access to all of your website folder, there is some misconfiguration in your website backend. May be at your Cpanel or admin area. Most of your website place gives me error like "Fatal error: Class 'Controller' not found in /home2/w2goe5...

Jump to post
  • Sat Oct 09, 2010 7:03 pm
  • Replies 6
  • Views 670
Re: watermark

I am sorry, I didn't follow you since I am a novice OC user.
Can someone tells me where do I need to add this code, and how to active it.
cheers,

Jump to post
  • Sat Oct 09, 2010 6:52 pm
  • Replies 56
  • Views 26954
Re: Problem in style and control panel

Did you changed store URL at setting?
The problem is can not read the style from URL?
www.buybag.ca

Jump to post
  • Sat Oct 09, 2010 3:41 pm
  • Replies 6
  • Views 670
Re: Paypal Pro has issue with 1.4.9.1

Hey Daniel,
Thanks for your comment "it's working fine for you!".
Regard to your comment, I installed from scratch, and the problem is gone.
thanks,

Jump to post
  • Thu Oct 07, 2010 1:10 am
  • Replies 6
  • Views 994
Re: Paypal Pro Checkout Issue - Ajax still loading - RESOLVE

No need to reply, I installed a fresh version of 1.4.9 and it's solved.
Thanks,

Jump to post
  • Thu Oct 07, 2010 1:08 am
  • Replies 4
  • Views 1217
Re: Problem finishing checkout - Paypal Website Payments Pro

I still have this problem with 1.4.9.1
Any ideas?
thanks,

Jump to post
  • Wed Oct 06, 2010 9:31 am
  • Replies 25
  • Views 10666
Re: Paypal Pro has issue with 1.4.9.1

Hi Daniel,
I have tried 3 more templates, still same issue!
:-(
I need to get it done, can you please help me :-)
I really appreciate it.

Jump to post
  • Wed Oct 06, 2010 9:28 am
  • Replies 6
  • Views 994
Re: Paypal Pro Checkout Issue - Ajax still loading - RESOLVE

HI Dony,
Can you please help me to fix this problem?
I really appreciated.
thanks,

Jump to post
  • Wed Oct 06, 2010 8:10 am
  • Replies 4
  • Views 1217
Re: Paypal Pro has issue with 1.4.9.1

Thanks, but still have same problem :-(

Jump to post
  • Wed Oct 06, 2010 2:32 am
  • Replies 6
  • Views 994
Re: Paypal Pro Checkout Issue - Ajax still loading - RESOLVE

HI Dony,
I added to my PP_pro.tpl, still I have same problem.
Do I need to add in the specific location.
Please let me know since I am not a professional.
I did change in: /www/catalog/view/theme/default/template/payment/pp_pro.tpl

Thanks,

Jump to post
  • Wed Oct 06, 2010 2:19 am
  • Replies 4
  • Views 1217
Re: Paypal Pro has issue with 1.4.9.1

Thanks for your replying Daniel, I have used the default template since I love it. I selected Arvixe server, as OC recommended. But the SSL is in process. Do you think it's because of SSL? I only installed myHTML modul in firs day, and the only error at my errors window is " 2010-10-05 5:16:51 - PHP...

Jump to post
  • Wed Oct 06, 2010 2:03 am
  • Replies 6
  • Views 994
Paypal Pro has issue with 1.4.9.1

Hi There, I recently have installed 1.4.9.1 I have installed a PayPal Paymet Pro as well, but seems it has problem. After I press the submit button, "Please Wait!" text appears. But it does not finish, regardless I put wrong/right Credit card information. I checked my PayPal account, and the money i...

Jump to post
  • Wed Oct 06, 2010 1:40 am
  • Replies 6
  • Views 994

Search found 23 matches