Search found 14 matches

Page 1 of 1

Search found 14 matches

Several small jobs

Hello, I saw some extension can buy but then not sure if the good. And we bought some extensions but did not work as it said. We are looking for someone who can help us: - Solve/improve problem searching on website and admin; - Sometimes if chang language it not working perfectly. - Help setting up ...

Jump to post
  • Mon Feb 20, 2012 1:30 pm
  • Replies 2
  • Views 594
Re: Fatal error on line 12

I was incorrect just now the error is:
Notice: Use of undefined constant HTTPS_SERVER - assumed 'HTTPS_SERVER' in /home/pztag/public_html/shop/index.php on line 63

Fatal error: Class 'Url' not found in /home/pztag/public_html/shop/index.php on line 67

my website is www.kart-mall.com/shop

Jump to post
  • Fri Sep 16, 2011 2:12 am
  • Replies 3
  • Views 791
Re: Fatal error on line 12

I upgrade from 1.4.9.5 to 1.4.9.6 ok website working Then from 1.4.9.6 to 1.5.0 everything went well also said the installation was succesfull. Then I wanted to log into admin then the problem shown: Error: Unknown column 'store_id' in 'where clause' Error No: 1054 SELECT * FROM web_setting WHERE st...

Jump to post
  • Fri Sep 16, 2011 2:09 am
  • Replies 3
  • Views 791
Fatal error on line 12

dear all,

I upgraded my opencart to 1.5.1.2 latest opencart now al went ok but not this appears on my website.

Fatal error: Call to a member function link() on a non-object in /home/pztag/public_html/shop/catalog/controller/error/not_found.php on line 12

What does this mean?

Jump to post
  • Thu Sep 15, 2011 9:15 pm
  • Replies 3
  • Views 791
Re: after upgrade products gone!

No there are now suddenly products of Apple etc in same with my category.

Any file or database i can transfer back from my back-up?

Jump to post
  • Mon Aug 01, 2011 6:16 pm
  • Replies 3
  • Views 510
after upgrade products gone!

Hello,

I made upgrade from 1.4.9 to 1.5 all went ok. And there is a site. But not with my former details, categories and products.

I made a back-up before I upgrade but I am not sure what to do now. I upgrade before never had this problem.

Jump to post
  • Mon Aug 01, 2011 4:09 pm
  • Replies 3
  • Views 510
Re: OpenCart v1.4.9.5 Released

Guys i have this mistake after i used to upgrade with Softaculous i uploaded the upgrade file one by one but nothing change. Hope can help me.

Fatal error: Call to undefined method Document::addHeadTag() in /home/pztag/public_html/shop/catalog/controller/module/script_manager.php on line 66

Jump to post
  • Fri May 13, 2011 3:18 pm
  • Replies 49
  • Views 34106
Table product design

Hello,

Does any one know how i can make this kind of product showing?

http://www.itaka.fr/gb/eclates/engines- ... X_010.html

Hope you can help me.

Adam

Jump to post
  • Fri Apr 01, 2011 9:35 pm
  • Replies 0
  • Views 272
Remove picture from category page

Hello, I have selected picture for my categories and the thumbnails look good. But they also appear on the category page very small. I don't want them on the category page as i put a different or larger picture. See here my problem. Link: http://kart-mall.com/shop/index.php?route=product/category&pa...

Jump to post
  • Mon Dec 13, 2010 2:59 pm
  • Replies 3
  • Views 1008
Re: How to add more geo zone to Citylink shipping module?

I like to download also the Citylink module but i can't find it.

Who can help me?

Jump to post
  • Tue Nov 02, 2010 4:28 pm
  • Replies 8
  • Views 3745
upload products old webshop

Dear all,

Does someone know how i can easily upload the products i have in my volusion website to opencart?

I started my shop at volusion but as malaysian company they gave little support and most application not for malaysian company to use.

This opencart works perfect.

Regards,
Adam

Jump to post
  • Mon Nov 01, 2010 4:22 pm
  • Replies 1
  • Views 360
Re: Multi store not shown

Thank you. Yes I created them with their own directory at Arvixe so I changed it. Now I have done: Sub domain: xeramic .kart-mall.com Root: /public_html/winkel Redirected: not redirected The store URL in Opencart is http://www.xeramic.kart-mall.com/ But when I look at www.xeramic.kart-mall.com I see...

Jump to post
  • Fri Sep 17, 2010 9:59 pm
  • Replies 3
  • Views 929
Multi store not shown

Hello I added a multi store at my site. The default store is http://www.kart-mall.com/winkel/ the standard is working Now i made sub-domains for my multi store at Arvixe http://www.xeramic.kart-mal.com http://www.ibea.kart-mall.com In the settings I put "http://xeramic.kart-mall.com/" and "http://ib...

Jump to post
  • Fri Sep 17, 2010 4:55 pm
  • Replies 3
  • Views 929
Template not show

Dear all, I am new here and i was busy installing a new template. Now i have installed the new one all good also shown in the admin site. I have choosen the new template press OK then when look at the site the whole template gone. Going back to default also not working anymore. This my site: http://...

Jump to post
  • Thu Sep 16, 2010 6:25 pm
  • Replies 1
  • Views 353

Page 1 of 1

Search found 14 matches