Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

Re: Facebook Like Button

Everything works fine expect that the title is not returned correct at facebook. I only get the title I have on my maintenance site. Has anyone experienced this? Or do someone know if there is a solution?
v.1.4.9.1

Jump to post
  • Sun Oct 10, 2010 1:55 am
  • Replies 25
  • Views 13235
Different bg color on the sides and add lines

Look at the picture. I want to have a grey color on the side of my store, and also a line on each side. Does anyone know if there is an easy way to do this on the default template? version 1.4.9.1

Image

Jump to post
  • Fri Oct 08, 2010 8:20 pm
  • Replies 1
  • Views 454
Re: Posten Norge modul

denne modulen, er det noe du har tenkt til å dele med andre etterhvert?

Jump to post
  • Tue Sep 21, 2010 4:00 am
  • Replies 22
  • Views 10847
Adding tracking no. to "Weight Based Shipping" module

Is there any way to add a tracking no. link to the Weight Based Shipping module? what I need is to add a number to a field that gets presented in the customer order history page. The tracking no. should be a link that the customer can click on and get the tracking details in a new window.

Jump to post
  • Tue Sep 21, 2010 1:39 am
  • Replies 2
  • Views 1679
Re: Refreshing Cart Sub Total in Header

Hi all, Did you finally manage to resolve the updating of your cart in the header? If not, take a look at the store i have done www.next2nowt.com & if what i have working (cart updating in header) is what your looking at then maybe i could help you guys out ;) If its not what your looking at doing ...

Jump to post
  • Wed Sep 08, 2010 2:42 am
  • Replies 23
  • Views 11405
Maintenance Mode

Suddenly I can’t log into the store as admin when I am in maintenance mode. Anyone familiar with this problem? Running Opencart 1.4.9.

Jump to post
  • Tue Sep 07, 2010 7:05 pm
  • Replies 1
  • Views 390
Calling store name in Admin .tbl

How can I call the store name in the admin section tempelates. <?php echo $name; ?> does not work

Jump to post
  • Fri Sep 03, 2010 4:15 pm
  • Replies 0
  • Views 342

Page 1 of 1

Search found 7 matches