Search found 10 matches

Page 1 of 1

Search found 10 matches

Re: [FREE] Theme Narayana v 148b

have set to enable and still not working
pls cek my web http://tokobukutaro.com

and How to set Yahoo Messenger icon working?

Jump to post
  • Tue Sep 07, 2010 2:48 pm
  • Replies 27
  • Views 16041
Re: [FREE] Theme Narayana v 148b

elmo wrote:HI There: Check in your admin settings to see if the categories are set to be displayed in the left or the right coloum as they need to sit in the ritght coloum
Thanks its work
but for Information have change position to right but still not appear in front office
also how to activate YM logo ?

Jump to post
  • Mon Sep 06, 2010 11:41 am
  • Replies 27
  • Views 16041
Re: [FREE] Theme Narayana v 148b

Nice skin Sob ;D ;D
But when installed categories not display in front store
pls advise
suwun yo sob O0

Jump to post
  • Sat Sep 04, 2010 11:19 pm
  • Replies 27
  • Views 16041
Re: [THEME] new default2

waduh jadi eror gan
Have change but now themes without pict only show text

Jump to post
  • Tue Aug 24, 2010 2:30 pm
  • Replies 305
  • Views 88353
Re: uploading opencart

1 I'm upload to http://www.homepage.com/opencart
2. Now after edit for necessary file . I wanna change address to http://www.homepage.com
Question : how to fix this ? because when install locate on http://www.homepage.com/opencart
and now url will change to http://www.homepage.com/

Jump to post
  • Tue Aug 24, 2010 1:48 pm
  • Replies 5
  • Views 893
Re: Pindahin Opencart dari local ke hosting server

dah saya edit Gan tapi responnya seperti ini : Warning: require_once(config.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tokobuku/public_html/index.php on line 6 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'config.php' (include_p...

Jump to post
  • Tue Aug 24, 2010 11:55 am
  • Replies 84
  • Views 44812
Re: [THEME] new default2

Gan, nice themes.
I like it but when install and using in my web Chart ( Keranjang Belanja )is missing
how to fix this?
and how to edit sentences on slide 1 & 2
thanks

Jump to post
  • Tue Aug 24, 2010 10:09 am
  • Replies 305
  • Views 88353
Re: [NEW] 2 Modules for Indonesia website

wah jadi rame nih thred bagus kita jadi bisa diskusi.baiknya sih di depan judul dikasih judul dijual biar gak kecele :D bagi saya mahal atau murah memang relatif, jadi kalo bisa dishare ilmunya kenapa tdk share aja jadi yang mau support penuh dan mau enaknya alias tinggal pasang pake suruh yg paket ...

Jump to post
  • Mon Aug 23, 2010 12:06 pm
  • Replies 49
  • Views 12210
Re: Pindahin Opencart dari local ke hosting server

Numpang tanya juga Gan :D berhubung kemairn gagal uplod dar local host ke server online seperti kasusnya TS Akhirnya aku fresh install di server langsung. dengan alamat : http://namawebsaya.com/open sementara alamat: http://namawebsaya.com/index.php ==> saya isi dengan file pemberitahuan kalo web ma...

Jump to post
  • Mon Aug 23, 2010 11:49 am
  • Replies 84
  • Views 44812
Re: [NEW] 2 Modules for Indonesia website

wah iya bayar maning son....:D
kirain free

kenapa modul modul OC banyak yg bayar ya pdhl
di sebelah modulnya banyak yg free..
kalo donasi ok lah.
no offense ya buat TS nya

Jump to post
  • Fri Aug 20, 2010 11:16 am
  • Replies 49
  • Views 12210

Page 1 of 1

Search found 10 matches