Search found 17 matches

Page 1 of 1

Search found 17 matches

Re: Product Description memo box

Yes I did.
I didn't try to upload from previous versions yet.
But I don't think it will make a difference.
It looks like it is turned off somewhere in simple mode.

Don't know. I don't really want to downgrade it to previous version.

Thank you!

Jump to post
  • Sun Jan 16, 2011 4:58 am
  • Replies 9
  • Views 1122
Re: WYSIWYG problem

In my case didn't help!

The same issue

Jump to post
  • Sat Jan 15, 2011 9:44 am
  • Replies 3
  • Views 550
Re: Product Description memo box

Hi guys,

I tried everything.

It looks like WYSIWYG editor is disabled somewhere.

Can't find any other threads with the fix.

Any other ideas how to fix it?

Thanks!

Jump to post
  • Sat Jan 15, 2011 9:41 am
  • Replies 9
  • Views 1122
Re: Product Description memo box

Hi guys,

Thank you everybody for the help.
I'll try your recommendations and let you know if it will fix it.

Thanks!!!

:)

Jump to post
  • Sat Jan 15, 2011 9:05 am
  • Replies 9
  • Views 1122
Re: Product Description memo box

Hi guys,

Does anybody have the same issue?

Please help!!!

Thank you!

Jump to post
  • Fri Jan 14, 2011 12:51 pm
  • Replies 9
  • Views 1122
Product Description memo box

Hi guys, Can anybody help me with the follosing issue, pelase? I installed the latest version OpenCart v1.4.9.3 on my web site. In the site Admin, when I insert a new product in the very first tab "General" there is a textarea for product Description. For some reason this textarea is so small box. I...

Jump to post
  • Tue Jan 11, 2011 12:23 pm
  • Replies 9
  • Views 1122
Re: Page footer problem

JAY6390 wrote:Of course it did, I'm awesome :laugh: Glad your site looks perfect now :D

Great! I wouldn't find it that fast :)

Jump to post
  • Thu Aug 12, 2010 11:55 pm
  • Replies 4
  • Views 526
Re: Page footer problem

JAY6390 wrote:before the

Code: Select all

<div align="center">
for the footer put

Code: Select all

<div style="clear: both"></div>

THANK YOU VERY-VERY MUCH.
YOUR CORRECTION FIXED MY ISSUE.


;)

Jump to post
  • Thu Aug 12, 2010 11:50 pm
  • Replies 4
  • Views 526
Page footer problem

Hi guys, I have a little issue with browser compatibility view. I made my own page footer and everything looked great in IE and Firefox. After I added the third category on the left side and noticed that in Firefox the footer jumped to the right-top. I can't find out why. ??? Would anybody help me t...

Jump to post
  • Thu Aug 12, 2010 10:43 pm
  • Replies 4
  • Views 526
Blank page

Hi guys, Does anybody know how can I create a blank page or a page like Category > Information > Blank Page I need to add a link to Category pane on the left with physical path to this link. I want to make my own page with some info. Category 1 Category 2 Category 3 Category 4 Category 5 Category 6 ...

Jump to post
  • Thu Aug 05, 2010 10:01 am
  • Replies 0
  • Views 260
Re: NO Images

Wow! This is correct. I did put / and everything is working great!!!

THANK YOU VERY-VERY MUCH!!!

indigo wrote:Hi ciupac,

Have a look in the admin under Systems --> General --> Store .. make sure you have a trailing slash after your url on * Store URL: ... http://www.yourdomain.com/path/

Hope this helps!

Jump to post
  • Fri Jul 30, 2010 10:55 pm
  • Replies 2
  • Views 572
NO Images

Hi guys, There is something intersting going on with my site. I would really appreciate if anybody can help me to resolve this issue. I uploaded Opencart 1.48 the latest version to http://www.flowers2moldova.com site. Installed it and so on as many times on this hosting. I had to reinstall many time...

Jump to post
  • Fri Jul 30, 2010 10:27 am
  • Replies 2
  • Views 572
Re: ARVIXE Hosting issues - Help!

The first time I run Opencart on Windows platform. Had no problems. Yes, they're saying about business package, but I don't think this will solve the problem. The basic package should handle lots of traffic and visitors just easy. Thank you! I never heard of such "10 simultaneously clicks" restricti...

Jump to post
  • Wed Jul 14, 2010 4:35 am
  • Replies 9
  • Views 2052
Re: ARVIXE Hosting issues - Help!

OK. I will monitor it for couple days. The statement from Tech Support doesn't make sense to me that if I have 10 simultaneously clicks on one of my site links so this will kill the site with error 500. https://support.arvixe.com/index.php?_m=knowledgebase&_a=viewarticle&kbarticleid=145&nav=0 Thank ...

Jump to post
  • Wed Jul 14, 2010 3:54 am
  • Replies 9
  • Views 2052
Re: ARVIXE Hosting issues - Help!

Thank you for your answer! I appreciate it. Well, I'm still waiting if anybody can explain me what to do with processes over-limit I described. This is something I can't understand. Does anybody have this issue? It is fast enough. # - Domain name - Size - Load Time - Average Speed per KB 1 - oc148.o...

Jump to post
  • Wed Jul 14, 2010 3:37 am
  • Replies 9
  • Views 2052
Re: ARVIXE Hosting issues - Help!

Thank you for your prompt respond. What would be the problem with the error? The gentlemen from Tech Support was trying to explain me, but his explanation doesn't really make sense. Why would it happen to me if he says this is pretty rare. I have no traffic at all. I'm pretty much the only one on th...

Jump to post
  • Wed Jul 14, 2010 3:08 am
  • Replies 9
  • Views 2052
ARVIXE Hosting issues - Help!

Respect to everybody on this forum! I'm pretty new on Opencart solution and hitting some issues already. I'm building a site based on Opencart solution, purchased a domain, Arvixe hosting (PersonalClass Package), SSL certificate. Installed Opencart using installed from Arvixe Control Panel. It did i...

Jump to post
  • Wed Jul 14, 2010 3:00 am
  • Replies 9
  • Views 2052

Page 1 of 1

Search found 17 matches