Search found 104 matches

Search found 104 matches

Re: Featured Images Not Showing

hanks for the reply. Yes, I am using the featured module and I know there is no image source, If you click on th title of the dish it takes you to the product page and the image appears there, just not on the home page in the featured section? I have even tried the specials module and that doesn't w...

Jump to post
  • Wed Dec 14, 2016 2:01 am
  • Replies 3
  • Views 388
Featured Images Not Showing

I ma using version 2.0.3.1. I have added 4 featured items to my home page and the images are not showing. I have tried it in all browsers, cleared all cache, deleted all browsing history several times and added products multiple times. Why are my images not showing? http://tequilasauthenticmexican.2...

Jump to post
  • Tue Dec 13, 2016 9:04 pm
  • Replies 3
  • Views 388
Re: Options Not Appearing

$('#button-cart').on('click', function() { $.ajax({ url: 'index.php?route=checkout/cart/add&product_page=1',//add &product_page=1 to the url ..... product.tpl? catalog\view\theme\default\template\product? On line 1? Above <?php echo $header; ?> I am sorry. I am not really stupid but I am still lear...

Jump to post
  • Sun Dec 04, 2016 10:45 am
  • Replies 8
  • Views 657
Re: Options Not Appearing

Hi Sully, If I understand correctly you want the customer to be redirected to the product page if there are options, required or not. You can do this by changing the controller/checkout/cart::add method. Something like: if product_options and route is not product/product add a new json error so it ...

Jump to post
  • Sun Dec 04, 2016 1:48 am
  • Replies 8
  • Views 657
Re: Options Not Appearing

I have checked the code and it is still not working. Though I did indeed modify the product/category.tpl file the code for that particular button group matches the code from the original file. I even uploaded the original 2.0.3.1 file and that did not work either. I have cleared all cache and done a...

Jump to post
  • Sat Dec 03, 2016 10:06 pm
  • Replies 8
  • Views 657
Re: Options Not Appearing

It works when I click the product title, but not when I click "ORDER" in <button type="button" onclick="cart.add('121', '1');"><i class="fa fa-shopping-cart"></i> <span class="order-add">Order</span></button> I have tested it in all browsers and get the same result. I will check the code for that fi...

Jump to post
  • Sat Dec 03, 2016 9:19 pm
  • Replies 8
  • Views 657
Re: Delete multiple orders

I am using version 2.0.3.1 and I tried the steps above with the .tpl files and it didn't work for me. Any other suggestions? I know I can export my database, delete them there, and then import my databasse again but that is a pain.

Jump to post
  • Sat Dec 03, 2016 9:03 pm
  • Replies 10
  • Views 3691
Re: Changes to template files not showing

So my problem was with module/latest.tpl. I customized it to have a Facebook feed, clickable driving directions from both text and a map image I created. http://tequilasauthenticmexican.210worldwide.com/index.php?route=common/home The files on the server were correct but my problem was actually just...

Jump to post
  • Sat Dec 03, 2016 11:45 am
  • Replies 13
  • Views 16197
Options Not Appearing

When I order products on my site with options that are NOT REQUIRED the item goes directly into the cart and the product page with the options does not even appear. If I have options that ARE required, both the required options and non required options appear. Here is my URL: http://tequilasauthenti...

Jump to post
  • Sat Dec 03, 2016 4:01 am
  • Replies 8
  • Views 657
product_form.tpl syntax error

I am using version 2.0.3.1 and I am editing the product_form.tpl file so that I can have the price under the general tab and some other items. When I open it in Dreamweaver I get this message "". The site works fine but I would like to know how to fix this error just for my own peace of mind. Any id...

Jump to post
  • Thu Dec 01, 2016 11:42 am
  • Replies 0
  • Views 554
Re: Can Not post any more oprtions please help

How do I do that? I am using version 2.0.3.1 by the way and the only 2 modifications I made were: 1. Product full description 2. Viethemes - Custom JavaScript Nothing to do with options. The PHP file I modified was the php.ini file in the root for the site. I changed max_input_vars from 50000 to 750...

Jump to post
  • Fri Jul 15, 2016 9:15 pm
  • Replies 11
  • Views 2544
Re: Can Not post any more oprtions please help

I changed the php.ini file from 50000 to 75000 and now I get this error: Notice: Undefined index: points in /home/chesters/public_html/clinton/admin/model/catalog/product.php on line 131Notice: Undefined index: weight in /home/chesters/public_html/clinton/admin/model/catalog/product.php on line 175W...

Jump to post
  • Fri Jul 15, 2016 9:00 pm
  • Replies 11
  • Views 2544
Re: Can Not post any more oprtions please help

I have made a video to illustrate one of the problems that occurs:
http://screencast-o-matic.com/watch/cDioXGizUo

Jump to post
  • Fri Jul 15, 2016 7:56 pm
  • Replies 11
  • Views 2544
Re: Require Valid US Phone#

Thank you. I will give it a try later today. :)

Jump to post
  • Thu Jun 02, 2016 9:33 pm
  • Replies 4
  • Views 624
Re: Require Valid US Phone#

They all do.

Jump to post
  • Thu Jun 02, 2016 7:07 am
  • Replies 4
  • Views 624
Require Valid US Phone#

Hi. I am trying to force people upon registration to add a valid US phone # when registering. How can I do this? Any help is greatly appreciated. :)

Jump to post
  • Tue May 31, 2016 7:35 pm
  • Replies 4
  • Views 624
Re: Admin Error

OK. I don't know how but I fixed it. I uploaded an old admin folder from a transfer and changed the congig.php. It is working now.

Jump to post
  • Sun May 29, 2016 6:40 pm
  • Replies 1
  • Views 305
Admin Error

I have a site that is working but I get a 404 error when I try to login to my admin panel? When I go to the admin page it looks different (see image). Whey to login I get the 404 error. Any ideas? I desperately need to fix this ASAP.
Thanks.[img]http:mytogo.co/Priscilas/admin-login-error.png[/img]

Jump to post
  • Sun May 29, 2016 6:30 pm
  • Replies 1
  • Views 305
Re: Changes to template files not showing

My problem still exists. I am modifying the code for header.tpl file via my control panel. I have tried everything in this thread and I have no header.tpl file in my vqcache. As a matter of fact, I renamed the vqcache directory and added a blank vqcache directory. I am still not seeing the changes I...

Jump to post
  • Thu Mar 17, 2016 12:50 am
  • Replies 13
  • Views 16197
Re: Background Color for Sidebar

Thanks. Yeah, I found this yesterday but I am pretty sure I want to stick with version 2.0.3.1. I will give this a try a little later and let you know what I find out.

Jump to post
  • Sun Mar 06, 2016 2:30 am
  • Replies 2
  • Views 553

Search found 104 matches