Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

Re: Checkout and my account routes not working properly

Fixed. Only 1 '/' after 'http:' in config file HTTPS server setting.

Jump to post
  • Mon Dec 12, 2011 7:25 am
  • Replies 2
  • Views 522
Checkout and my account routes not working properly

I have a store that I has been moved from another developer. I am trying to get it working on my dev server. Everything is working except the "My Account" and "Checkout" routes. Instead of http://[domain].com/index.php?route=account/account http://[domain].com/index.php?route=checkout/checkout They ...

Jump to post
  • Fri Dec 09, 2011 9:17 am
  • Replies 2
  • Views 522
Product.tpl fancybox jquery fails to check if dom ready

Not sure if this has been reported. I couldn't find it after a quick search. I am getting a "t is not defined" javascript error on product pages. The fancybox trigger is loading before the dom loads. I added jquery ready function to wait for dom load and it prevents fancybox issues... line 305 (prod...

Jump to post
  • Fri Jul 15, 2011 12:37 pm
  • Replies 344
  • Views 88410
Paypal standard problems on 1.4.9.1 ...

I setup a new store (1.4.9.1) and have performed transactions through paypal standard and the money transfers to and from the live accounts correctly, but orders are not being recorded. When I look in the admin tool all the orders appear under "missing orders" and when I edit them I cannot change th...

Jump to post
  • Wed Sep 22, 2010 7:00 pm
  • Replies 1
  • Views 812
Re: Logo

This is how I fixed it thanks to webdeveloper plugin for FF...
After making own theme as per above, find line 66 in stylesheet.css

Code: Select all

#header .div4 {
     margin-top:[logoheight-60]px; /* add this */

Jump to post
  • Wed Jul 07, 2010 10:49 pm
  • Replies 12
  • Views 2144

Page 1 of 1

Search found 7 matches