Search found 26 matches

Search found 26 matches

Re: How to change the default position for "Add to cart" but

add <br/> before AddToCart button No offense to you, CZechBoY, because unfortunately, you are right... The big problem is that OC templates are still written using poor markup habits left over from the '90s. HTML4 "transitional" DOCTYPES were written specifically to push people toward proper, seman...

Jump to post
  • Fri Oct 05, 2012 11:44 pm
  • Replies 7
  • Views 2397
Re: Make Custom Product Fields Searchable

In case anybody's confused... I'm trying to add searchable criteria to my store. I specifically want "cross-reference" and "part-number" fields in the database, and checkboxes on the front-end search pages to chose what to search. I would appreciate any useful information on how to begin modifying t...

Jump to post
  • Fri Oct 01, 2010 12:31 am
  • Replies 3
  • Views 1167
Re: Make Custom Product Fields Searchable

I'm still having trouble getting this to work. Can anybody offer any help on this? Thanks.

Jump to post
  • Sun Sep 26, 2010 8:24 am
  • Replies 3
  • Views 1167
Make Custom Product Fields Searchable

Hi, I have searched the forums extensively. I am running 1.4.9.1. I added two custom fields to the product table in the database called "part_number" and "cross_references" I added these fields to the admin product form pages and the catalog template view as described of this forum. I now want to ma...

Jump to post
  • Sat Sep 11, 2010 8:34 am
  • Replies 3
  • Views 1167
Re: [MOD] - Show Additional Fields on Product Page

Qphoria, I added <?php echo $product_info['dimensions']; ?> to product.tpl. I added a field to the product table in the database. I entered a test value, and the value shows up in the product page. This is great. I tried to follow the pattern of the rest of the template to get the field name to appe...

Jump to post
  • Sat Sep 11, 2010 1:08 am
  • Replies 32
  • Views 21440
Re: [MOD] - Show Additional Fields on Product Page

Awesome Qphoria. Thanks for the quick reply.

I am going to send you a PM with some other questions if you don't mind...

Jump to post
  • Wed Sep 08, 2010 5:25 am
  • Replies 32
  • Views 21440
Re: [MOD] - Show Additional Fields on Product Page

A better method, and one that is easily modded into the existing code, is to simply pass that initial array of data directly to the view and allow easy display of any field that exists in the database . For example, if you want to display the "SKU" on the product page: 1. EDIT: catalog/controller/p...

Jump to post
  • Wed Sep 08, 2010 5:04 am
  • Replies 32
  • Views 21440
How do I change my database password for opencart

I know how to change it on my host server using phpmyadmin, but how do I update opencart with the new password?

Version 1.4.8

thanks,

Dan

Jump to post
  • Sat Jul 31, 2010 1:44 am
  • Replies 2
  • Views 777
Re: Not receiving any alert emails when sales have completed

Solved: I gave up on this for a while out of frustration, but I have now corrected the malfunction. If you visited my store as I listed it above, you would have seen that my Store Name was "Shop L & L". Our company is called L & L Computers and Design, so our store name was hence, Shop L & L. After ...

Jump to post
  • Fri Jul 30, 2010 2:58 am
  • Replies 27
  • Views 9875
Re: PHPMailer Integration Tutorial

@keclap. Thanks, this looks very tempting to try.

Are there any second opinions out there on this idea before I hack up my store to get e-mail working?

Jump to post
  • Fri Jul 16, 2010 11:44 pm
  • Replies 19
  • Views 19251
Re: Not receiving any alert emails when sales have completed

Can you check the error log under SYSTEM > ERROR LOGS in the admin menu If there's none, then you will have to contact your hosting. It might be that they don't allow the fputs function There are no errors. Thanks. I checked my host's error logs and saw several confusing things, but nothing that lo...

Jump to post
  • Tue Jul 06, 2010 9:57 pm
  • Replies 27
  • Views 9875
Re: Not receiving any alert emails when sales have completed

So, I reinstalled OC from scratch and reset all the settings, but still no e-mail. Help?

Jump to post
  • Sun Jul 04, 2010 3:22 am
  • Replies 27
  • Views 9875
Re: can't open admin after uploading import-export files

Well, I had to just reinstall everything. This is getting ridiculous.

Jump to post
  • Sat Jul 03, 2010 6:08 am
  • Replies 1
  • Views 1407
can't open admin after uploading import-export files

I'm following the instructions in the readme, and I uploaded the "admin" folder of the import-export zip into my OC folder on the server, so it would merge the files. I now cannot open the admin at all. The store comes up, but when I go to /admin/index.php, I get redirected to "/install/index.php", ...

Jump to post
  • Sat Jul 03, 2010 4:31 am
  • Replies 1
  • Views 1407
Customer mass mailer not working

I just got this error at the top edge of my admin screen when I tried to send a mass mail: Notice: fputs() [function.fputs]: send of 6 bytes failed with errno=32 Broken pipe in /home2/myhostname/public_html/shop/system/library/mail.php on line 358Notice: fputs() [function.fputs]: send of 6 bytes fai...

Jump to post
  • Sat Jul 03, 2010 12:25 am
  • Replies 0
  • Views 326
Re: Not receiving any alert emails when sales have completed

I just tried doing a mass mail to all my customers (me and my business partner), and the control panel said the mail was sent, but at the top of the screen, I got this message: Notice: fputs() [function.fputs]: send of 6 bytes failed with errno=32 Broken pipe in /home2/myhostname/public_html/shop/sy...

Jump to post
  • Sat Jul 03, 2010 12:23 am
  • Replies 27
  • Views 9875
Re: Store Emails Not Sending - SMTP timeout

danlanphear wrote:Wow. I gotta try that. Nobody seems to have any other suggestions for my same problem.

http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 596#p81312
Still not working with that either. Where were you finding the timeout error?

Jump to post
  • Fri Jul 02, 2010 11:46 pm
  • Replies 6
  • Views 3796
Re: Store Emails Not Sending - SMTP timeout

Wow. I gotta try that. Nobody seems to have any other suggestions for my same problem.

http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... 596#p81312

Jump to post
  • Fri Jul 02, 2010 11:38 pm
  • Replies 6
  • Views 3796

Search found 26 matches