Search found 187 matches

Search found 187 matches

Re: New Items in Date Order

Found this extension https://www.opencart.com/index.php?rout ... iA941yC7XA

FIngers crossed it'll work.

Jump to post
  • Tue Feb 16, 2021 5:34 pm
  • Replies 5
  • Views 357
Re: New Items in Date Order

Thanks Paul,

But we really can't afford it.

Jump to post
  • Tue Feb 16, 2021 5:11 pm
  • Replies 5
  • Views 357
New Items in Date Order

Hi,

I want to add a category called 'New Items', but how can I set it up so all items only listed in this category are in date format? The latest first.

Jump to post
  • Tue Feb 16, 2021 4:49 pm
  • Replies 5
  • Views 357
Fix Product Font

Hi,

Where in the CSS is the text so I can always fix product description font to Arial 12?

Jump to post
  • Thu Feb 11, 2021 8:15 pm
  • Replies 2
  • Views 458
Re: Apple-Touch-Icon

Thanks, that seems to be working perfectly.

Jump to post
  • Tue Feb 09, 2021 7:42 pm
  • Replies 4
  • Views 155
Re: Apple-Touch-Icon

Can you point me in the direction of Header.twig file, as I can't find it in library > template > twig.

Jump to post
  • Tue Feb 09, 2021 5:43 pm
  • Replies 4
  • Views 155
Apple-Touch-Icon

Hi,

Where do you place the <link rel="apple-touch-icon" href="/touch-icon.gif"/> in OpenCart?

Jump to post
  • Tue Feb 09, 2021 7:19 am
  • Replies 4
  • Views 155
Re: Disabling Countries

Thanks, that worked perfectly.

I really have to learn SQL.

Jump to post
  • Mon Feb 08, 2021 8:39 pm
  • Replies 15
  • Views 489
Re: Disabling Countries

I only want to ship to the UK, then as the site grows add more countries.

Jump to post
  • Mon Feb 08, 2021 5:26 pm
  • Replies 15
  • Views 489
Re: Disabling Countries

Yes, but I'll still have to do this line 239 times listing every country.

Is there a easily way to double check all countries required have been disabled?

Jump to post
  • Mon Feb 08, 2021 5:11 pm
  • Replies 15
  • Views 489
Re: Disabling Countries

Thank you for everyone's feedback 😉

Looks like I'll be manually disabling each one. Then I can enable them as the website grows.

Jump to post
  • Mon Feb 08, 2021 4:36 pm
  • Replies 15
  • Views 489
[SOLVED] Disabling Countries

Hi,

Is there a faster way of disabling countries? Then going into each one, selecting disable and saving.

Jump to post
  • Mon Feb 08, 2021 7:24 am
  • Replies 15
  • Views 489
Re: Layout Not Working

Thanks, I've just looked at the database and the product fields are empty, which is weird as I have a few products in there. This is also weird, I've just found products in the database which are from the V2 install. Think I may of gave V3 access to the V2 database. My funds have dried up and I can'...

Jump to post
  • Thu Jan 14, 2021 9:38 pm
  • Replies 48
  • Views 1557
Re: Layout Not Working

So who can have a look at my database, to see if it's corrupted?

Jump to post
  • Thu Jan 14, 2021 6:10 pm
  • Replies 48
  • Views 1557
Re: Layout Not Working

I could just do a clean install of 3.0.3.2 and use the same database.

But I may have the same problem of getting out of mantaince mode again?

Also the old V2 was deleted 😔

Jump to post
  • Wed Jan 13, 2021 6:36 pm
  • Replies 48
  • Views 1557
Re: Layout Not Working

So is everyone's advice to delete the site and start fresh, with a clean install and not from my host.

What version would you advise to use?

Jump to post
  • Wed Jan 13, 2021 5:31 pm
  • Replies 48
  • Views 1557
Re: Layout Not Working

So if I revert back to the last V2 version, I can't use the V3 database.

I'd be pulling my hair out, if I had any :laugh:

Jump to post
  • Tue Jan 12, 2021 7:15 pm
  • Replies 48
  • Views 1557
Re: Layout Not Working

Thanks for the information, I just thought there wouldn't be problems as I was uploading on to my site via my hosters, how wrong was I 🤣 The problem is I need to get this site working ASAP, as with lockdown my bricks and mortar shop isn't open. But I guess I have to start from scratch for a forth ti...

Jump to post
  • Tue Jan 12, 2021 6:31 pm
  • Replies 48
  • Views 1557
Re: Layout Not Working

IP_CAM wrote:
Tue Jan 12, 2021 12:36 am
Didn't have this problem with V2.
Why then did you move up in the first Place? :laugh:
As I was used to V2, thought V3 would be as easy as that was. But didn't know the database's weren't compatible, so everything I had set-up was lost and that was only the start of my problems :o

Jump to post
  • Tue Jan 12, 2021 6:23 am
  • Replies 48
  • Views 1557

Search found 187 matches