Search found 86 matches

Search found 86 matches

Re: Any ideas how to make the slider responsive?

Managed to sort it out - needed to re-upload some theme files for a responsive theme.

Jump to post
  • Sat Jul 25, 2015 10:37 pm
  • Replies 1
  • Views 229
Anyone using Yooresponsive?

I'm having problems with the slider using yooresponsive theme (made a post earlier about making OC slider responsive then realised yooresponsive is supposed to to that anyway). It's got files for a responsive slider, but it's not doing that. Just wondering if anyone else is using this them and the s...

Jump to post
  • Sat Jul 25, 2015 10:00 pm
  • Replies 0
  • Views 109
Re: Slideshow suddenly offset and no control images

forgot to reply to this, so sorry! I didn't get it working properly and had to turn it off.

Jump to post
  • Sat Jul 25, 2015 9:56 pm
  • Replies 2
  • Views 266
Re: How to make OpenCar default slider (Nivo Slider) respons

Hi, I've just downloaded the latest version of Nivo slider , i.e the .js files and .css and uploaded those to OC. But the slider seems to take ages to load the images, especially if I resize the window. It shows a tiny thumbnail first in the corner whilst loading then after quite a few minutes the f...

Jump to post
  • Sat Jul 25, 2015 8:56 pm
  • Replies 7
  • Views 3263
Any ideas how to make the slider responsive?

Hi, I've been using OC 1.5.6.4 and I've just enabled the slider with a banner. It's displaying fine, but I noticed when I look at the website on my phone or a tablet slider is not being responsive so half of it is not showing. I thought that Nivo slider was responsive (and someone in this thread sai...

Jump to post
  • Sat Jul 25, 2015 7:49 pm
  • Replies 1
  • Views 229
Re: How to edit Invoice Number generated / Wrong Year ??

Have I got it right? ??? Yes! ;D I've just edited the invoice prefix in Settings to INV-2015-00, but when I printed an invoice afterwards, for an order , it shows INV-2014- still. I thought that it should update when I change the prefix. Could this be because the order was placed before I changed t...

Jump to post
  • Mon Feb 23, 2015 2:33 am
  • Replies 12
  • Views 3589
Re: SEO and Opencart

I've had a site online since September and I researched SEO when setting it up (thank you also labeshops for this thread!) - I have good keyword inclusion as a natural part of product description etc. (i.e. I haven't done keyword stuffing) , SEO urls enabled etc., , original content etc., but when I...

Jump to post
  • Sun Dec 14, 2014 1:06 am
  • Replies 137
  • Views 83413
Re: Ideas for a blog feed?

Hi labeshops, thanks very much for the reply. Do you mean BuzzBoost? I tried inserting the code generated into a custom module in the admin backend but the code wouldn't stick. Sometimes post headlines showed, and then they didn't. I can't see where to get a widget on feedburner - could you point me...

Jump to post
  • Wed Nov 05, 2014 5:23 am
  • Replies 3
  • Views 307
Ideas for a blog feed?

Hi, I have a blog on blogger (and have a feedburner account) and I would like to have a page on my opencart site with a blog feed on it so that my posts from blogger are showing - ideally I was thinking I could create a new information page, put the feed in and then the posts would show. But I don't...

Jump to post
  • Tue Nov 04, 2014 11:23 pm
  • Replies 3
  • Views 307
Re: Someone's put music on my site - how can I remove it?

Hi labeshops, thanks for replying. The only non-Open Cart thing I had was sitemeter, so I removed that. I haven't heard the music come up again, but then it wasn't always happening every time before. I guess I'll have to see if that did the trick. It shouldn't have caused it but I'm at a loss to thi...

Jump to post
  • Tue Sep 09, 2014 10:50 pm
  • Replies 3
  • Views 205
Someone's put music on my site - how can I remove it?

Hi, When I go to the front page of my store sometimes music starts playing (it's not every time). Thing is I'm not sure how to get rid of it:( I've tried looking in my server log files in cPanel but nothing looks really amiss (although my knowledge is not expert). How could someone have done this an...

Jump to post
  • Tue Sep 09, 2014 6:38 pm
  • Replies 3
  • Views 205
Re: [updated 16-12-12] Good ideas for Website security

I found out what to add it's:

ErrorDocument 401 default

at the top of the .htaccess file. Just thought I'd add it in case anyone else has the same problem.

Jump to post
  • Tue Sep 02, 2014 10:09 pm
  • Replies 74
  • Views 15217
Re: Ordered products on success page?

There is no functionality within the default OC store to do this. It would need to be done with an extension - have you checked the extension store? Or maybe there are developers here that would be able to help.

Jump to post
  • Tue Sep 02, 2014 10:05 pm
  • Replies 3
  • Views 391
Re: Version 1.5.6.4 Stylesheet not editing?

Can you post the lines that you've edited - it will make it easier for someone to spot what might be wrong.

Jump to post
  • Tue Sep 02, 2014 10:03 pm
  • Replies 3
  • Views 341
Re: [updated 16-12-12] Good ideas for Website security

Hi, I followed this advice from this thread when setting up my store: The folder: admin Well it starts with the name, which is wrong, take a pretty cryptic name eg "not4you_min" Then change the admin\config.php and replace "admin" with "the_new_name" Contrary to claims in another topics, always use ...

Jump to post
  • Tue Sep 02, 2014 3:42 am
  • Replies 74
  • Views 15217
Re: Suddenly can't access admin after store going live

Phew....in a panick of being willing to try anything and at being at a complete loss as to what is wrong I deleted the .htaccess file in admin, and now I can get to the log in page. If anyone else has the same problem it might help. The only problem now is I don't have the extra 2nd log in for admin...

Jump to post
  • Tue Sep 02, 2014 3:22 am
  • Replies 1
  • Views 225
Suddenly can't access admin after store going live

Hi, I launched my store earlier today and everything was fine. I was in admin and store looked to be as it should (did a lot of testing recently). But now, a few hours later I wanted to go into admin and I'm getting my 404 page showing - I haven't changed any files in admin folder, config files etc....

Jump to post
  • Tue Sep 02, 2014 2:52 am
  • Replies 1
  • Views 225
No category in related product links...?

Hi, I've noticed that when you click on a related product the category it is in is not given in the breadcrumb. Is there a specific reason for this (SEO or something else? ) or can this be easily fixed?

Jump to post
  • Fri Aug 29, 2014 9:51 pm
  • Replies 0
  • Views 148
Re: Product page aligment & footer issues

So glad I found this thread! Thanks for suggesting looking for an unclosed <div> tag. I couldn't see it anywhere in the file so I just added a closing tag and it worked!

Jump to post
  • Fri Aug 29, 2014 9:43 pm
  • Replies 14
  • Views 1256
Re: UK Web Hosting to include PHP FTP Functions

You could try a web search - you should be able to come up with a few hosts. But I know that Vidahost have their servers in the UK (I use them) - I'm very impressed so far with their service.

Jump to post
  • Wed Aug 13, 2014 4:18 am
  • Replies 5
  • Views 594

Search found 86 matches