Search found 11 matches

Page 1 of 1

Search found 11 matches

Re: Featured Products Javascript "Undefined Error" ver 2.3.0.2 "SOLVED"

Since I did not receive any advice from the forum in regards to this issue, I thought I should post that I resolved it on my own so that it may help other members. I am a new user and not a coder but find that perseverance is the key to success using this platform. RewriteEngine On RewriteCond %{SER...

Jump to post
  • Mon Feb 27, 2017 3:05 am
  • Replies 2
  • Views 1067
Featured Products Javascript "Undefined Error" ver 2.3.0.2 "SOLVED"

Hey Gents, I just went through a huge ordeal with forcing HTTP to HTTPS although I read every post here. Now that I've got that problem out of the way, I now noticed that when I try and add a product from featured products to my cart, I am getting a Javascript "Error Undefined" error. This is only h...

Jump to post
  • Sun Feb 26, 2017 7:18 am
  • Replies 2
  • Views 1067
Re: Images are missing on the back end w/ open cart 2.3

You nailed it. Directory path did not match. Thank you brother.

Cheers
Brad

uksitebuilder wrote:Does the define('DIR_IMAGE' path in your admin/config.php match the path in your config.php ?

Jump to post
  • Sat Feb 11, 2017 11:25 pm
  • Replies 2
  • Views 556
Images are missing on the back end w/ open cart 2.3

Hello Gents, Had a major issue with my hosting provider as they had to do a restoration from their end. My site is showing all the product images, but are not showing up in the back end. My image manager also does not have my files and pictures. Ill have to assume its something in config.php file bu...

Jump to post
  • Sat Feb 11, 2017 3:48 am
  • Replies 2
  • Views 556
Re: ssl notworking properly

Found this online since I am having the same issue. That's actually how it is meant to work. Normal pages in OC aren't HTTPS enabled and will go to HTTP even if you were on HTTPS to begin with. To get your whole site to use HTTPS globaly, open: /system/library/url.php Find this Code: $url = $this->u...

Jump to post
  • Sat Feb 11, 2017 1:28 am
  • Replies 8
  • Views 1282
Re: ssl notworking properly

Sorry to jump on this post but I too am having the same issue. In HTTP I don't have a problem adding products to the cart, but as soon as I go HTTPS Im getting errors. (Error Undefined). Tried to change my settings to "No SSL" to start over again, but when I choose this option and try to save, OC gi...

Jump to post
  • Fri Feb 10, 2017 4:21 am
  • Replies 8
  • Views 1282
Adding products to shopping cart "Error undefined" SOLVED

SOLVED. (And working) If your site points to an HTTP and HTTPS, you will get an error trying to add a product to your cart. Change to the following settings and all good. Normal pages in OC aren't HTTPS enabled and will go to HTTP even if you were on HTTPS to begin with. To get your whole site to us...

Jump to post
  • Fri Feb 10, 2017 12:57 am
  • Replies 0
  • Views 5783
Re: Featured "Home Page" is not displaying SOLVED

Hey Gents, Just thought to post my findings since I solved the issue. As mentioned I cleaned the cache files in Cpanel along with my browser cache and nothing worked. Decided to check out the layouts and found the problem withing the home layout. I had to re-assign the 2nd content top path to Featur...

Jump to post
  • Sat Feb 04, 2017 5:17 am
  • Replies 4
  • Views 4853
Re: Featured "Home Page" is not displaying

Thank you kjshier I refreshed my modifications in OC and via cpanel refreshed my web hosted cache but that didn't work. In OpenCart there are 3 places that store cache in researching this issue. 1) Image cache is located at public_html/image/cache (I deleted all) 2) If you have vQmod public_html/vqm...

Jump to post
  • Fri Feb 03, 2017 12:43 pm
  • Replies 4
  • Views 4853
Featured "Home Page" is not displaying

Hello Gents,

Just recently, the Featured Home page has stopped working. The module is enabled, auto complete works, and you can add products but none of the products are displayed on the home page. Any feed back would be greatly appreciated. (Ver 2.3.0.2).

Cheers
Brad

Jump to post
  • Fri Feb 03, 2017 12:13 am
  • Replies 4
  • Views 4853
Canada Post Shipping Extension 2.3.0.2

Hello all,

I am new to this forum and inquiring about obtaining a Canada Post Shipping extension for ver 2.3.0.2. Any assistance would be greatly appreciated.

Cheers
Brad

Jump to post
  • Wed Jan 18, 2017 2:38 am
  • Replies 2
  • Views 1763

Page 1 of 1

Search found 11 matches