Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

Re: Changing the default filter's look

Hi,

I need to change the front end of the default filter to a scroll or drop down menus. I have lots of variables and I want to squeeze the page to keep things more obvious.

Is that possible?

I use OC 2.3.0.2, the default theme

Thanks for help

Osama

Jump to post
  • Fri Jan 20, 2017 10:05 pm
  • Replies 2
  • Views 1008
Changing the default filter's look

Hi,

I need to change the front end of the default filter to a scroll or drop down menus. I have lots of variables and I want to squeeze the page to keep things more obvious.

Is that possible?


Thanks for help

Osama

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2017 11:38 pm
  • Replies 2
  • Views 1008
Re: Language & Currencies buttons are not working on mobile

Yes, if you have language or currency response problem as you explained above

Jump to post
  • Thu Jan 19, 2017 11:33 pm
  • Replies 10
  • Views 4318
Re: Language & Currencies buttons are not working on mobile

Hi,

It happened with me couple of days ago and no one could help!

Just clear all your cookies including cashed images and files and try again. I did so and works fine right now.

Good luck

Jump to post
  • Thu Jan 05, 2017 3:18 am
  • Replies 10
  • Views 4318
Re: Admin Page Bug

Thank you OSworx I fixed it. I have upgraded to 2.3.0.2 through Filzilla. However, I have now another problem. When I load the front page, the below error appears. Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: Could not load model total!' in /home/tombeely/public_html/vqmod/vqcach...

Jump to post
  • Mon Dec 26, 2016 9:41 pm
  • Replies 3
  • Views 796
Fatal when I load the Front Page

Dears, I have upgraded from 1.5.6 to 2.3. and found the below error when I opened the front end page: Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: Could not load model total!' in /home/tombeely/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_system_engine_loader.php:169...

Jump to post
  • Mon Dec 26, 2016 9:34 pm
  • Replies 1
  • Views 171
Admin Page Bug

Hi all,

After upgrading from 1.5.6 to 2.2, I found an error when I login my Admin Page. I found It messy with all things conflict each other.

Any help will be extremely appreciated.

Jump to post
  • Sat Dec 24, 2016 7:01 pm
  • Replies 3
  • Views 796

Page 1 of 1

Search found 7 matches