Search found 88 matches

Search found 88 matches

Re: Opencar converts the shipping cost into a discount when paying online

Since both stores uses the same OC versions, both versions should handle the same options as long as you have configured those options identically. Otherwise, the issue might be caused by an extension where one store may provide different results than the other. That is my problem. All shops have s...

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2020 8:57 pm
  • Replies 11
  • Views 290
Re: Opencar converts the shipping cost into a discount when paying online

thekrotek wrote:
Mon Nov 16, 2020 7:47 pm
See my message above. PayPal Standard always worked this way. Probably, PayU also does.
What do you mean?

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2020 8:44 pm
  • Replies 11
  • Views 290
Re: Opencar converts the shipping cost into a discount when paying online

PayPal Standard is no longer supported. As for PayU, contact the extension developer to resolve this issue. However, PayPal Commerce Platform on the Marketplace does have shipping variables and preferences in it. See if that solves the issue with the shipping costs. PayU replied that the problem is...

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2020 8:43 pm
  • Replies 11
  • Views 290
Re: Opencar converts the shipping cost into a discount when paying online

Payment API? But this problem is in all payment methods .
PayPal module from core OC has this same problem too.
This same modules on another stores work good.

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2020 6:56 pm
  • Replies 11
  • Views 290
Opencar converts the shipping cost into a discount when paying online

Hi I have problem with Opencart 3 and all online payment. When I confirm order all looks great but when I are redirecting to Payment, total amount is without shipping cost. I don't know why but in response from payment provider shipping cost is in cart as discount. Somebody know this issue? Ofcourse...

Jump to post
  • Mon Nov 16, 2020 6:29 pm
  • Replies 11
  • Views 290
Re: PHP Warning .... template/Twig/Node/Module.php on line 346 - Journal 3 theme

346 //if (!count($node)) { 347 if (is_null($node)) { This solution makes it impossible to use the template settings on the administrator's side. 346 //if (!count($node)) { 347 if (!isset($node) OR !count($node)) { This change in the code completely solved the problem.

Jump to post
  • Wed Apr 29, 2020 5:11 pm
  • Replies 9
  • Views 8223
Re: Data from the shopping cart disappears

Thank you for your answer. I'm writing a new extension.

I found a problem. Library->cart has an index method that the basket just overwrites.

Jump to post
  • Fri Feb 21, 2020 8:55 pm
  • Replies 4
  • Views 279
Data from the shopping cart disappears

I have a problem with the cart in my shop. It adds a product that has additional information placed in the new oc_cart column. Everything works properly, informations are transferred to the order. In admin panel I can read it. There is one situation where this information is cleaned. When I have the...

Jump to post
  • Fri Feb 21, 2020 5:40 pm
  • Replies 4
  • Views 279
Modification for a file from each template

Hello, everyone!
How to write a modification for the shipping_method.twig file so that the modification is visible in every template?

Jump to post
  • Thu Oct 10, 2019 9:50 pm
  • Replies 2
  • Views 234
Re: Opencart does not load content from language files.

What an oversight! I'm so embarrassed! In fact, in other browsers the native language is included, which has no translation. Sorry for the confusion and thanks for paying attention. :laugh: :crazy: :)

Jump to post
  • Thu Jul 11, 2019 6:58 pm
  • Replies 4
  • Views 491
Re: Opencart does not load content from language files.

Shop work on OC 3.0.3.1. It is hosted on localhost XAMPP, php 7. Language is load in controller file by $this->load->language('konfigurator/konfigurator');
I've never seen anything like it before so I don't know what else information is needed.

Jump to post
  • Thu Jul 11, 2019 6:39 pm
  • Replies 4
  • Views 491
Opencart does not load content from language files.

Hello, everyone. I have a strange problem with Opencart. I'm writing a new extension and it turns out that the content from language files is loaded only in Chrome browser. See how it looks in the attachments. Does anyone know how to solve this problem?

Jump to post
  • Thu Jul 11, 2019 6:13 pm
  • Replies 4
  • Views 491
Re: Filtering on friendly urls doesn't work.

Yes it is OC 3.0.1.1 I changed url in filter.twig but it is not universaly. When I turn off friendly urls I will must change file again? <script type="text/javascript"> $('#button-filter').on('click', function() { filter = []; $('input[name^=\'filter\']:checked').each(function(element) { filter.push...

Jump to post
  • Tue Apr 16, 2019 6:01 pm
  • Replies 14
  • Views 711
Re: Filtering on friendly urls doesn't work.

letxobnav wrote:
Tue Apr 16, 2019 5:45 pm
your filter puts an & where there should be a ?
You're right. I'll check the controller right away.

Jump to post
  • Tue Apr 16, 2019 5:52 pm
  • Replies 14
  • Views 711
Re: Filtering on friendly urls doesn't work.

The default Opencart module for filtering products. In the appendix screen from the list of modules.

Jump to post
  • Tue Apr 16, 2019 5:47 pm
  • Replies 14
  • Views 711
Re: Filtering on friendly urls doesn't work.

I'm talking about a filter module for filtering products. The module is on the left side of the shop.

Jump to post
  • Tue Apr 16, 2019 5:24 pm
  • Replies 14
  • Views 711
Re: Filtering on friendly urls doesn't work.

Maybe when you see the page you'll know more. The config file must be well configured. Everything works except filters. When I turn off the friendly urls the filters start to work.

Link to category with filters: https://www.endlesslove-flowerbox.de/Cl ... on%20Black

Jump to post
  • Tue Apr 16, 2019 5:06 pm
  • Replies 14
  • Views 711

Search found 88 matches