Search found 170 matches

Search found 170 matches

Re: all sales going to missing orders

johnp wrote:
Wed Sep 09, 2020 7:37 pm
Strange as I never get that. try this:

Code: Select all

http://www.yoururl.com/index.php?route=checkout/success
Thank you John, that worked.

Jump to post
  • Wed Sep 09, 2020 11:25 pm
  • Replies 9
  • Views 319
Re: all sales going to missing orders

version 3.0.3.6 php 7.4 http://www.website.co.uk/index.php?route=checkout/success worked in the end. I searched a lot on the forums and almost all the posts i was finding stated that ipn address didn't matter as it was handled by opencart. This seems to be false and an IPN address is needed as poste...

Jump to post
  • Wed Sep 09, 2020 11:20 pm
  • Replies 9
  • Views 319
Re: all sales going to missing orders

I had it switched off previously and the order just went straight into missing orders...

Jump to post
  • Wed Sep 09, 2020 7:15 pm
  • Replies 9
  • Views 319
all sales going to missing orders

hi, All sales using latest version 3 are going into missing orders. I have enabled ipn in paypal and just set the return url as the main website as searching through the forums they state paypal standard over rides these urls anyway? Any ideas on what is missing? payments go through to paypal but th...

Jump to post
  • Wed Sep 09, 2020 6:41 pm
  • Replies 9
  • Views 319
Re: strange cache issue

paulfeakins wrote:
Thu Aug 20, 2020 6:15 pm
Evilonion wrote:
Thu Aug 20, 2020 3:15 am
some sort of cache issue but i have a standard installation and turned cache off... this made no difference.
Could be caching at your host.
Hi Paul
I have other shops running older versions on the same hosting with no issue.

Jump to post
  • Mon Aug 24, 2020 2:27 am
  • Replies 5
  • Views 398
strange cache issue

Hi, When you click to make a change on the site such as modules, it saves changes but does not show them, you have to log out and log in for them to show. when using site s a customer if you add to cart then click somewhere else on site it shows as 0 items in cart... some sort of cache issue but i h...

Jump to post
  • Thu Aug 20, 2020 3:15 am
  • Replies 5
  • Views 398
Re: admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: A non-numeric value encountered in

I'm assuming with the other currencies deleted and the default set to 1 that it should not throw the error up again unless i hit refresh currency. As long as i keep it at 1 and do not touch anything it does not throw an error up. I don't understand why opencart is even keeping the multi currency opt...

Jump to post
  • Mon Aug 17, 2020 7:05 pm
  • Replies 12
  • Views 835
Re: admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: A non-numeric value encountered in

Warning: A non-numeric value encountered in /home/atspeedracingco/public_html/onlineshop/admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: Division by zero in /home/atspeedracingco/public_html/onlineshop/admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: A non-numeric value encounter...

Jump to post
  • Mon Aug 17, 2020 6:37 pm
  • Replies 12
  • Views 835
Re: admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: A non-numeric value encountered in

by mona wrote:
Mon Aug 17, 2020 5:12 pm
have you turned off the auto currency update in settings?

viewtopic.php?f=141&t=219450
I have yes,
Also set main currency and deleted euro and usd

Jump to post
  • Mon Aug 17, 2020 6:35 pm
  • Replies 12
  • Views 835
Re: admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: A non-numeric value encountered in

Warning: A non-numeric value encountered in /home/atspeedracingco/public_html/onlineshop/admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: Division by zero in /home/atspeedracingco/public_html/onlineshop/admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: A non-numeric value encounter...

Jump to post
  • Mon Aug 17, 2020 6:32 pm
  • Replies 12
  • Views 835
admin/model/localisation/currency.php on line 141Warning: A non-numeric value encountered in

Hi, I have done a search but it gets quite confusing as there are so many replies for previous versions of opencart as well as issues people have with modules. Im running the latest opencart 3.0.3.6 with php version 7.4 Its a completely clean install and i get the following error log: Warning: A non...

Jump to post
  • Mon Aug 17, 2020 5:06 pm
  • Replies 12
  • Views 835
Re: login stuck in a loop

this fix appears to have worked. https://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=202&t=211118 although be aware there is an error and should be // not / in system/framework.php replace // Response $response = new Response(); $response->addHeader('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); $response->setCo...

Jump to post
  • Thu Nov 21, 2019 8:21 pm
  • Replies 2
  • Views 302
[SOLVED] login stuck in a loop

hi all, i have a really strange issue with logging into customer accounts. If you click to purchase something and login to an account that has been created it just refreshes the login page. At one point i had an error message saying Error: undefined error. So it seems you are not logged in. Yet, if ...

Jump to post
  • Thu Nov 21, 2019 7:49 pm
  • Replies 2
  • Views 302
can't login to admin, just refreshes page

hi, something seems to be wrong with a clients old site... when they are trying to login, username and password, the page just refreshes and the boxes are blank promoting to login again, any ideas? Im assuming something wrong with either a htaccess or the php.ini? although not sure why it would sudd...

Jump to post
  • Wed Nov 20, 2019 6:43 am
  • Replies 1
  • Views 378
Re: view order showing blank page

I've managed to narrow it down. On the old site i used excel port to export all the customer and order data. I then uploaded that data to the new site with excellport. When i do this, clicking on the view order results in the blank page. What is the best way to transfer the customer, password and or...

Jump to post
  • Mon Oct 21, 2019 2:30 am
  • Replies 6
  • Views 467
Re: view order showing blank page

website.co.uk is unable to handle this request.
HTTP ERROR 500

thats all that comes up.

Jump to post
  • Thu Oct 17, 2019 5:27 am
  • Replies 6
  • Views 467
Re: view order showing blank page

Error logs show nothing You're looking in the wrong error logs then. Set Display Errors to Yes to see the error right on screen. Literally nothing comes up. Just loads a completely blank screen. Only on order preview though. I created a new site and transferred all orders and customers etc via impo...

Jump to post
  • Thu Oct 17, 2019 5:20 am
  • Replies 6
  • Views 467
Re: OPENCART not showing product changes, either new or changes

this will 100% be a cache issue.
My macbook has an annoying habit of having a cache of every page i work on.
Constantly having to refresh the browser to show changes.

Jump to post
  • Wed Oct 16, 2019 10:01 pm
  • Replies 4
  • Views 323
view order showing blank page

If i click on orders and then view order next to the persons name it loads a blank white screen, any ideas?
I can edit orders fine and view everything else. It just seems to be the view order page.

I'm not sure what file controls that bit?

Error logs show nothing

Jump to post
  • Wed Oct 16, 2019 9:58 pm
  • Replies 6
  • Views 467
Re: cleanest template to purchase?

I don't think i will need to worry about upgrading anymore as until opencart ever integrates a solution similar to the upgrade system on wordpress as its far too much hassle. This will never happen, I can assure you. OpenCart will never have WP-like upgrade system. I know, its something people have...

Jump to post
  • Wed Oct 16, 2019 9:56 pm
  • Replies 7
  • Views 508

Search found 170 matches