Search found 8 matches

Page 1 of 1

Search found 8 matches

[SOLVED] Where is timthumb.php located?

ok thanks. all for the answer,

i was really confused, because my hosting getting noticed by the admin that, i should upgrade the timthumb script.
but after, i search remote file using FTP Filezilla, there is no file with name timthumb.php in my whole server. :D

thanks again.

Jump to post
  • Sun Feb 12, 2012 8:10 am
  • Replies 4
  • Views 1241
[SOLVED] Where is timthumb.php located?

Hi,

anyone can help me, where is the timthumb.php located? i am use OC 1.5.1.3 with themes ShopCart

Jump to post
  • Sat Feb 11, 2012 8:02 pm
  • Replies 4
  • Views 1241
Re: [ASK] Fitur-Fitur OpenCart

Setuju sama poin No 1. Wokeee banget kalo bisa upgrade otomatis.. Nah mungkin masalahnya kalo OC udah dioprek sendiri upgradenya gimana ya, hmm.. No 2, kalo untuk artikel/deskripsi bisa kok pake masukin gambar dari link luar di editornya. Nah untuk gambar produk kayaknya gak bisa.. nah itu dia, ena...

Jump to post
  • Tue Feb 22, 2011 10:04 pm
  • Replies 2
  • Views 910
[ASK] Fitur-Fitur OpenCart

Halo bro semuanya, Ane juga pengguna OpenCart nih, sejak dari versi 1.4.7 hehhee.. tapi sekarang yang mau ane tanyakan adalah, 1. Kenapa tidak bisa UPGRADE otomatis seperti layaknya WORDPRESS?, kebetulan ane pake hosting yang ada softcaulos, so ane install aja dari situ, nah permasalahannya, softcau...

Jump to post
  • Sun Feb 20, 2011 8:09 am
  • Replies 2
  • Views 910
Re: [RELEASED] News / Blog Module

re-upload please... i think i would be nice for supporting our website SEO..
thanks

Jump to post
  • Sat Jun 12, 2010 5:57 pm
  • Replies 60
  • Views 27330
Re: 1.4.8 Cart Module

please check in my site below: www.ithinkipad.biz after you click add to cart button on the product page, you'll see inthe sidebar of the site "TEXT_VIEW" and "CHECKOUT" button.. i want to asking, how i can change "TEXT_VIEW" button into Basket Button, like what the extension said. http://www.openca...

Jump to post
  • Sat Jun 12, 2010 5:46 pm
  • Replies 10
  • Views 4090
Re: Tunjukkan Pada Dunia (Theme, Store)

ikutan nampang ah.. hehehe..

masih standard.. tapi lumayan.. ada oprek-an dikit di gambar2nya.. :)

http://www.ithinkipad.biz

Jump to post
  • Sat May 22, 2010 11:28 am
  • Replies 246
  • Views 82194
Re: nampilin icon yahoo messenger OC 1.4.7

kalo ane sih pake modules yang Google Chats ajah..

lagipula itu seperti module simple HTML..

bisa diinstall HTML(tried) dan Javascript(not yet) deh kayaknya.. :)

lihat aja contohnya di web ane..:)

http://www.ithinkipad.biz

thanks

Jump to post
  • Sat May 22, 2010 11:26 am
  • Replies 27
  • Views 7169

Page 1 of 1

Search found 8 matches