Search found 7 matches

Page 1 of 1

Search found 7 matches

Upgrade path from 1.5.1 to 3.0

Hi Everyone, Hope you are well so it seems i think i have put myself in a really difficult situation and a little out of my depth. I built a site from my father to run his business on open cart in 2010 and he is starting to have trouble with it and i want to try and move him along the upgrade path t...

Jump to post
  • Mon Sep 04, 2017 6:28 pm
  • Replies 12
  • Views 9013
Email no longer being recieved

Hi All, We have run into a bit of trouble with my opencart website. We are no longer receiving emails, i have tried all the existing changes but none of it has worked. We are currently running version 1.5.1 of opencart and have not made a single change to the site in months in the way of code. We ar...

Jump to post
  • Tue Jan 14, 2014 6:35 pm
  • Replies 1
  • Views 269
Re: Modifying Invoices with custom data

anyone got any ideas on this one would be really grateful

Jump to post
  • Wed Sep 08, 2010 4:30 pm
  • Replies 2
  • Views 631
Modifying Invoices with custom data

Hi All, im working on a opencart website where, the admin wants to modify the data on a invoice for the following things: 1. Modify Postage so you the admin can discount postage for multiple items. Example where open cart works out postage based on the last item purchased, but in the case where a cu...

Jump to post
  • Wed Aug 18, 2010 7:53 pm
  • Replies 2
  • Views 631
Re: [Released] Australia Post Shipping Module (Read 1st post!)

Hi Superjuice, I am currently running version 1.4.7 version of open cart , i updated your Auspost PHP script but sadly it did not fix the issue that was coming up, which was "Error interfacing with Australia Post(connection)". it has now caused the below issue to arise. Warning: Missing argument 2 f...

Jump to post
  • Mon May 10, 2010 8:24 pm
  • Replies 471
  • Views 119843
Re: New products not appearing on site after upgrade

thanks that worked perfectly i set it to the 1/1/2010 do you know if its an issue with the day difference between Australian and the states ?

Jump to post
  • Sat May 08, 2010 12:17 pm
  • Replies 4
  • Views 491
New products not appearing on site after upgrade

Hi All, Name Mike, ive got a slight problem with an online store ive got running, recently upgraded to the latest version of opencart but now we when we add new products they dont appear in the store, the admin section says they were added fine. Site is http://www.australianmetalworkinghobbyist.com"...

Jump to post
  • Sat May 08, 2010 11:34 am
  • Replies 4
  • Views 491

Page 1 of 1

Search found 7 matches