Search found 248 matches

Search found 248 matches

in successful order page,how to make "history" link to current order detail

hi in successful order page,how to make the "history"'s link to the current order detail page,not that order history page? as I would not like to see the current order detail ,by having to click twice ,first "history"-> second "view". thanks please take a look at the attached images for the successf...

Jump to post
  • Sun Oct 20, 2019 11:46 am
  • Replies 2
  • Views 67
Re: how to add all countries once at system-localisation-Geo zones

You don't need any script for this. Create a geo zone, remember it's ID (for example, 9), then open PHPMyAdmin and enter this: INSERT INTO oc_zone_to_geo_zone (`country_id`, `zone_id`, `geo_zone_id`, `date_added`, `date_modified`) SELECT country_id, 0, 9, '2015-04-06 07:55:18', '0000-00-00 00:00:00...

Jump to post
  • Mon Oct 14, 2019 8:20 pm
  • Replies 3
  • Views 133
how to add all countries once at system-localisation-Geo zones(solved)

hi,
I would like to use "Weight Based Shipping" to all countries.

how to add all countries once at system-localisation-Geo zones,not need to select from dropdown menu one by one?
as you know ,there is 233 countries.

Thanks

Jump to post
  • Mon Oct 14, 2019 12:34 pm
  • Replies 3
  • Views 133
Re: backup/restore internal server error happen

thanks,the follow article will help,but I would suggest not disable mod_security.
https://kb.bodhost.com/why-and-how-to-d ... _security/

Jump to post
  • Thu Oct 10, 2019 9:49 pm
  • Replies 9
  • Views 320
Re: backup/restore internal server error happen

paulfeakins wrote:
Thu Oct 10, 2019 9:16 pm
Could be mod_security, ask your host to disable it.
thanks so much,I am using vps,could you be kind tell me which document should I follow to disable mod_security?

thanks

Jump to post
  • Thu Oct 10, 2019 9:32 pm
  • Replies 9
  • Views 320
Re: backup/restore internal server error happen

Don't use the built-in backup and restore: https://www.antropy.co.uk/blog/opencart-backup-restore/ thanks for reply,by the way i know how to do a complete backup(by phpmyadmin to export full sql,and download full site files) and I also know that the backup sql which I got from the backend-system-ma...

Jump to post
  • Thu Oct 10, 2019 9:24 pm
  • Replies 9
  • Views 320
Re: backup/restore internal server error happen

I have check storage/logs/error.log ,but there is not relevant information.
I guess it has something to do with permission,
any advice would be apreciate

thanks in advance

Jump to post
  • Thu Oct 10, 2019 9:10 pm
  • Replies 9
  • Views 320
backup/restore internal server error happen

hi a "internal server error" window popup when restore using the sql I got at system-maintanence-backup&restore-backup. the first step, I go to backup by :system-maintanence-backup&restore , select "backup"tab and click "export". then I got "xx.sql" file. later,I found that I have miss-deleted some ...

Jump to post
  • Wed Oct 09, 2019 11:37 pm
  • Replies 9
  • Views 320
Re: [SOLVED] How to disable other countries in dropdown?

if you are using journal theme,you need to do one more step of disabling its quick checkout function

Jump to post
  • Thu Sep 05, 2019 3:26 pm
  • Replies 4
  • Views 632
Re: how to set up PayPal Pro iFrame or PayPal (Powered by Braintree)

thanks for reply
at the backend of opencart3 ,there already have PayPal Pro iFrame or PayPal (Powered by Braintree) payment ,I think only need the setup documents for them is enough,not need to install any extra extension?

Jump to post
  • Wed Aug 14, 2019 8:55 pm
  • Replies 2
  • Views 138
how to set up PayPal Pro iFrame or PayPal (Powered by Braintree)

hi in order to let customers can fill their credit card info and pay directly in opencart3 website ,not need to redirect to paypal website. I think I need to enable PayPal Pro iFrame or PayPal (Powered by Braintree) ,not paypal standard payment or paypal express checkout but after google ,I didnot f...

Jump to post
  • Wed Aug 14, 2019 6:57 pm
  • Replies 2
  • Views 138
Re: I broke my OpenCart installation by changing the language

@ransom1 one suggestion: through filezilla,rename the directory of language"english" back to "en-gb" , or re-upload the corresponding original directory,and delete extra directory.

Jump to post
  • Thu Aug 01, 2019 1:51 pm
  • Replies 6
  • Views 263
Re: Color option issue

after modifying xx.twig file ,in order to see the latest result,you need to refresh "theme and sass" by clicking the right top botton at the backend dashboard, or you can try the follow extension which is right for it. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&member_token=...

Jump to post
  • Thu Jul 18, 2019 7:06 pm
  • Replies 10
  • Views 2939
Re: Customers not showing

I guess the cause is that you have changed the default language,now even if you have changed back to English,the problem is still there. you need to check the language id in table customer_group_description, https://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=202&t=212790 have mentioned the same problem,(it ...

Jump to post
  • Wed Jul 17, 2019 11:48 pm
  • Replies 10
  • Views 2016
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem(solved)

@xxvirusxx thanks so much for your suggestion, I have tried ,but no good luck. and found another problem. so I tried a new solution which works perfectly. that is ,on the front end ,go to catalog-language ,upload the second language you like 1) rename its directory name from ko-Ko to en-gb(before it...

Jump to post
  • Wed Jul 17, 2019 3:23 pm
  • Replies 16
  • Views 3589
Re: Customers not showing

When I take a look at my customers (16 in this newly started store), nothing is shown. In another thread the problem seemed language related, by in my shop it's not! In both English and in Dutch the problem occurs. Products are visible, categories, options, attributes, customer groups, just not "cu...

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 11:02 pm
  • Replies 10
  • Views 2016
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem

no luck,all the orders still go to "missing order".
why all orders's status is "missing order"?any suggestion would be appreciated.

to Straightlight,so sorry,if possible ,please delete your answer at this post,please go to help other people's question,
I will make this post effective and efficient.

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 10:32 pm
  • Replies 16
  • Views 3589
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem

then,found another question that all orders's status is " missing order",I have to go to "missing order "page to see the orders.
maybe it also has something to do with language Id,I will try ,if solved ,will come back and share the solution.

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 7:57 pm
  • Replies 16
  • Views 3589

Search found 248 matches