Search found 239 matches

Search found 239 matches

Re: [SOLVED] How to disable other countries in dropdown?

if you are using journal theme,you need to do one more step of disabling its quick checkout function

Jump to post
  • Thu Sep 05, 2019 3:26 pm
  • Replies 4
  • Views 438
Re: how to set up PayPal Pro iFrame or PayPal (Powered by Braintree)

thanks for reply
at the backend of opencart3 ,there already have PayPal Pro iFrame or PayPal (Powered by Braintree) payment ,I think only need the setup documents for them is enough,not need to install any extra extension?

Jump to post
  • Wed Aug 14, 2019 8:55 pm
  • Replies 2
  • Views 113
how to set up PayPal Pro iFrame or PayPal (Powered by Braintree)

hi in order to let customers can fill their credit card info and pay directly in opencart3 website ,not need to redirect to paypal website. I think I need to enable PayPal Pro iFrame or PayPal (Powered by Braintree) ,not paypal standard payment or paypal express checkout but after google ,I didnot f...

Jump to post
  • Wed Aug 14, 2019 6:57 pm
  • Replies 2
  • Views 113
Re: I broke my OpenCart installation by changing the language

@ransom1 one suggestion: through filezilla,rename the directory of language"english" back to "en-gb" , or re-upload the corresponding original directory,and delete extra directory.

Jump to post
  • Thu Aug 01, 2019 1:51 pm
  • Replies 6
  • Views 228
Re: Color option issue

after modifying xx.twig file ,in order to see the latest result,you need to refresh "theme and sass" by clicking the right top botton at the backend dashboard, or you can try the follow extension which is right for it. https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&member_token=...

Jump to post
  • Thu Jul 18, 2019 7:06 pm
  • Replies 10
  • Views 2894
Re: Customers not showing

I guess the cause is that you have changed the default language,now even if you have changed back to English,the problem is still there. you need to check the language id in table customer_group_description, https://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=202&t=212790 have mentioned the same problem,(it ...

Jump to post
  • Wed Jul 17, 2019 11:48 pm
  • Replies 10
  • Views 1958
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem(solved)

@xxvirusxx thanks so much for your suggestion, I have tried ,but no good luck. and found another problem. so I tried a new solution which works perfectly. that is ,on the front end ,go to catalog-language ,upload the second language you like 1) rename its directory name from ko-Ko to en-gb(before it...

Jump to post
  • Wed Jul 17, 2019 3:23 pm
  • Replies 16
  • Views 3498
Re: Customers not showing

When I take a look at my customers (16 in this newly started store), nothing is shown. In another thread the problem seemed language related, by in my shop it's not! In both English and in Dutch the problem occurs. Products are visible, categories, options, attributes, customer groups, just not "cu...

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 11:02 pm
  • Replies 10
  • Views 1958
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem

no luck,all the orders still go to "missing order".
why all orders's status is "missing order"?any suggestion would be appreciated.

to Straightlight,so sorry,if possible ,please delete your answer at this post,please go to help other people's question,
I will make this post effective and efficient.

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 10:32 pm
  • Replies 16
  • Views 3498
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem

then,found another question that all orders's status is " missing order",I have to go to "missing order "page to see the orders.
maybe it also has something to do with language Id,I will try ,if solved ,will come back and share the solution.

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 7:57 pm
  • Replies 16
  • Views 3498
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem

problem solved thanks so much to @xxvirusxx the solution is go to UPDATE `oc_customer_group_description` SET `language_id` = '2' WHERE `oc_customer_group_description`.`customer_group_id` = 1 AND `oc_customer_group_description`.`language_id` = 1; `language_id` = '2' means the second language you add,...

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 7:51 pm
  • Replies 16
  • Views 3498
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem

1)I have added back English ,and set the default language back to English through phpmyadmin>oc_setting>config_admin_language,there are still no customers showing.(at the same time ,all products at backend also disappear,that is because these products are added at Korean.I can understand it,but why ...

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 6:00 pm
  • Replies 16
  • Views 3498
Re: after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem

1)Why not just leave English there? because when adding a new product , would like to only fill korean ,not having to fill korean and English at the same time. so decide to delete english.(by the way ,even disable English,you still have to fill two languages when adding a product) 2)make sure korean...

Jump to post
  • Tue Jul 16, 2019 5:47 pm
  • Replies 16
  • Views 3498
after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem(solved)

hi opencart3.0.2.0 after setting the backend default language from English to korean and delete English,a problem took place, there is no customres showing in the costomer list when click"backend-customres-customers", by the way the total customers number is showing and correct. please take a look a...

Jump to post
  • Mon Jul 15, 2019 2:39 pm
  • Replies 16
  • Views 3498
Re: Error 500 (After adding product)

if use opencart3.0.3.2,you will not have this bug of opencart3.0.3.1

Jump to post
  • Thu Jun 13, 2019 10:37 am
  • Replies 12
  • Views 1547
Re: Error 500 (After adding product)

I have exactly the same problem that 500 error show after clicking save button at the adding new product page,a clean installation of opencart3.0.3.1+journal3. now i am trying to solve it ,if done ,I will come back to share the solution the solution is to use phpmyadmin to execute the following sql ...

Jump to post
  • Wed Jun 12, 2019 11:46 pm
  • Replies 12
  • Views 1547
Re: a odd thing ,why a customer can signup without a name?

too many basic problems,not good enough,hope the next version will be ok

Jump to post
  • Mon Jun 10, 2019 2:00 pm
  • Replies 8
  • Views 353
Re: a odd thing ,why a customer can signup without a name?

1)What version of OpenCart? it is opencart3.0.2 What theme? it is journal2 What extensions? three commercial extensions bought from opencart marketplace, they are "Get product from Amazon", "Get product from eBay" and "TMD Import Export Module" What custom modifications? no 2)I have just entered the...

Jump to post
  • Wed Jun 05, 2019 12:18 pm
  • Replies 8
  • Views 353

Search found 239 matches