Search found 14 matches

Page 1 of 1

Search found 14 matches

Re: Displaying products of subcategories looses all styles

Hallo OSWorX, wie es scheint, habe soeben Deine Website besucht, scheinst Du so ein Experte zu sein? Übernimmst Du also auch Auftragsarbeiten wie zb. Update des Shops inklusive den schon installierten Payment-Modulen, in dem Fall mPay24 usw? Oder Anpassungen die DSGVO betreffend? Wir betreuen nämlic...

Jump to post
  • Thu Jun 28, 2018 4:44 pm
  • Replies 3
  • Views 296
Re: Displaying products of subcategories looses all styles

I found out, that the display works well, when i delete the SEO tag for the category.
But in my opinion this should not affect the display, only the url in the browser for better reading.

Any Infos regarding this?
Thanks in advance.
René

Jump to post
  • Thu Jun 28, 2018 12:00 am
  • Replies 3
  • Views 296
Displaying products of subcategories looses all styles

Hi @all, I'm running an OC 2.2.0.0 with "thekitchen" theme. I've only 1 category where subcategories are available. All other categories have their products right under them. All products within a maincategory are displayed correctly, but when I try to show products of a subcategory all stylesheets ...

Jump to post
  • Wed Jun 27, 2018 10:30 pm
  • Replies 3
  • Views 296
Re: Billing/Payment Address in Switzerland not shown

I'm not talking about the email which the customer or the shop-owner gets. I'm talkin about the backend in the orders detail view. Sorry for blacking-out lot of stuff on this screenshot, but this are real-data and I don't want to spread them over the net :choke: The line which is marked red is not s...

Jump to post
  • Thu Mar 23, 2017 2:17 am
  • Replies 5
  • Views 368
Re: Billing/Payment Address in Switzerland not shown

Hi IP_CAM, yes the values are set. But the status of the country is not active. I tried to activate it and then went back to order detail view, but with the same result. No country was shown for the shipping address. :'( My settings are attached to the post. https://forum.opencart.com/download/file....

Jump to post
  • Wed Mar 22, 2017 10:13 pm
  • Replies 5
  • Views 368
Billing/Payment Address in Switzerland not shown

Hello, in the Backend in the order detail view on the left hand side normally the view shows the billing address of the customer. But when I enter a customer in Switzerland the country-field is not shown. I checked the database and in the table "order" the field "payment_country" was empty. But the ...

Jump to post
  • Wed Mar 22, 2017 8:59 pm
  • Replies 5
  • Views 368
Re: Min/Max Order shows PHP-Error by editing settings

After contacting the developer, she/he took a look at the system.
The problem was, that the mod was not in the actuel version. She/He updated the mod to the newest version and now it is working perfectly.

Jump to post
  • Fri Jan 27, 2017 8:46 pm
  • Replies 1
  • Views 954
Min/Max Order shows PHP-Error by editing settings

Hi @ll, I installed the Min/Max Order Module via FTP. I'm running opencart 2.2.0.0 with vqmod installed in the newest version. After the installation I tried to edit the settings for the new modul, but when in click on the pencil icon to get to the edit page i get following error: Fatal error: Uncau...

Jump to post
  • Thu Jan 26, 2017 4:39 pm
  • Replies 1
  • Views 954
Terms&Conditions in checkout disables the "buy" button

Hello, the shop at https://www.dankebauer.com has a problem at the end of the ordering process. At step 5 where the payment method has to be choosen there is also the checkbox for accepting the terms&conditions. But when the customer forgets to check this box and clicks on "buy" the shop turns back ...

Jump to post
  • Tue Oct 18, 2016 8:09 pm
  • Replies 1
  • Views 139
Undefined offset catalog/model/total/coupon.php on line 144

Hi, I'm using OpenCart 2.2.0.0 with "TheKitchen" template and X-Shipping extension the free not the pro version. Under Advertisement->Coupon we added a -10% coupon. When I'm using this coupon in the order process and i reach the Payment-Method page. On the top of the page it shows me the error that ...

Jump to post
  • Thu Aug 11, 2016 10:51 pm
  • Replies 1
  • Views 352
GOP Cash On Delivery does not apear

Hi, I'm using OpenCart 2.2.0.0 and TheKitchen template. Also the X-Shipping module is in use. Not the pro version its the free version of X-Shipping. My Problem now is, I'm not able to enable the COD in the order process. In the OpenCart administration I enabled the module in total order. I also ope...

Jump to post
  • Thu Aug 11, 2016 12:35 am
  • Replies 139
  • Views 54818
Login not possible with IE11 after enabling SSL

I have the strange behavior not to be able to login to the Front- and Backend with IE11 after enabling SSL in the settings. With Chrome and Firefox and the same user-data the login is possible without problem. I'm using the "TheKitchen" Theme and OPenCart 2.2.0.0. Is anybody able to help me with thi...

Jump to post
  • Sat Jul 16, 2016 6:43 pm
  • Replies 1
  • Views 521
Login not possible with IE11

I'm using OpenCart 2.2.0.0 with "TheKitchen" Theme. When i try to login with IE11 i always get the message, that username und password are not correct. Additionally after the Login try i get following Messages at the top of the page: Notice: Undefined index: email in /home/xxxxxxxxxxxxx/public_html/...

Jump to post
  • Fri Jul 15, 2016 10:48 pm
  • Replies 3
  • Views 439

Page 1 of 1

Search found 14 matches