Search found 12 matches

Page 1 of 1

Search found 12 matches

Re: Relative vs absolute paths

Sorry for being overly cautious. Everything in the link sounds good and simple, but there is still no info on where the script comes from, who has tried it, if it's good or bad - nothing. Again, I'll ask the question: Is there any reason why I can't just rename the directories, edit the config file...

Jump to post
  • Thu Jun 23, 2016 9:30 pm
  • Replies 22
  • Views 5503
Re: Relative vs absolute paths

1 - Move the store structure to where you want it to be 2 - Run repair_settings.php and select all the recommended paths 3 - Run your new store... Hi.... I want to know about that script too Can You show me more information about that, where did you get it ? where can I get it ? (note: you edited a...

Jump to post
  • Thu Jun 23, 2016 9:21 pm
  • Replies 22
  • Views 5503
Re: Relative vs absolute paths

Randem, thanks for replying. Let me try to explain better. Currently, she has a zencart site running at http://www.hersite.com (not the actual domain name) To test and subsequently build her opencart site, opencart was installed at http://www.hersite.com/development As she has been building her sit...

Jump to post
  • Mon Jun 20, 2016 8:19 pm
  • Replies 22
  • Views 5503
Re: Install fails on step 3

I've made sure all the files mentioned in the install instructions have the right permissions, yes. I've noticed that on step two, there's no DB service to choose in the dropdown menu, and I cannot manually enter anything either. So I've contacted the host for my website, and asked them to enable M...

Jump to post
  • Fri Jun 17, 2016 2:12 am
  • Replies 7
  • Views 1149
Re: theme display error after 1 day

It seems that you have uploaded your site from localhost. You should check the config.php file. thanks your suggession, I found problem: url in config file http://i.imgur.com/dN5dCqT.jpg then edit by adding the slash at the end http://i.imgur.com/PPQvPe9.jpg .. and then, I have to clear all the cache

Jump to post
  • Thu Jun 16, 2016 4:47 am
  • Replies 12
  • Views 814
Re: theme display error after 1 day

It seems that you have uploaded your site from localhost. You should check the config.php file. you're right, I up form localhost and edited config files but... I doub that is not cause by config and now, I see... my site error again ( ?! wtf... this afternoon it looked OK, why now error ???) :craz...

Jump to post
  • Thu Jun 16, 2016 1:49 am
  • Replies 12
  • Views 814
Re: theme display error after 1 day

It seems that you have uploaded your site from localhost. You should check the config.php file. you're right, I up form localhost and edited config files but... I doub that is not cause by config and now, I see... my site error again ( ?! wtf... this afternoon it looked OK, why now error ???) :craz...

Jump to post
  • Thu Jun 16, 2016 1:33 am
  • Replies 12
  • Views 814
Re: theme display error after 1 day

viethemes wrote:Could you provide your site URL so we can take a look at the problem closer?
URL in the attach image ;)
and really dont know what is the problem but... the site looks OK right now (I did NOT change anything)

Jump to post
  • Wed Jun 15, 2016 6:33 pm
  • Replies 12
  • Views 814
Re: theme display error after 1 day

i2Paq wrote:Checking your site it looks like something in the setup is wrong.

Did you add or change a .htaccess?
non, I have NOT add or change it
I see a file named ".htaccess.txt" and I didnt touch it

Jump to post
  • Wed Jun 15, 2016 6:13 pm
  • Replies 12
  • Views 814
Re: theme display error after 1 day

i2Paq wrote:is your themes .css still there?
where can i find it ?
is it:
/public_html/opencart/catalog/view/theme/default/stylesheet
if it is, the css file still there

Jump to post
  • Tue Jun 14, 2016 9:31 pm
  • Replies 12
  • Views 814
Re: Problem when doing pre- installation

Hi webmaster opencart I have probem when doing pre- installation At step 2 have message Warning: ZIP extension needs to be loaded for OpenCart to work! Please guide me to solve this problem? I have met this problem, and found solution: install Ocart on localhost, then upload to server and make some...

Jump to post
  • Tue Jun 14, 2016 8:18 pm
  • Replies 2
  • Views 483
theme display error after 1 day

I dont know why... but the 1st day my site display OK, then after that it dispplay like this (see attachment)

Jump to post
  • Tue Jun 14, 2016 8:13 pm
  • Replies 12
  • Views 814

Page 1 of 1

Search found 12 matches