Search found 8 matches

Page 1 of 1

Search found 8 matches

Possible to "hide" product in 1.5.x?

I'd like to offer products to a select group of folks that wouldn't be visible to the public. I also dont want them to have to register or "login" to see the item, because several of the customers will be elderly. Does 1.5.x have any way to not make a product public...in other words, customers would...

Jump to post
  • Mon Sep 19, 2011 5:34 am
  • Replies 4
  • Views 662
How long will it take to configure 1.4-->1.5?

I'm trying to determine when I can update from 1.4.4 to 1.5, and I'm looking for an approximate amount of time I should reasonably expect to expend configuring the new 1.5 site after it comes online. Couple hours? My current site is small and with few products. (yes, I know it will depend on site sp...

Jump to post
  • Sat Aug 13, 2011 12:04 pm
  • Replies 2
  • Views 642
Re: Need report data - which customers purchased x product

Thanks for the heads-up!

So...do I need to install a separate instance of MySQL locally to use to import the Opencart backup.sql file? I don't really see anywhere to do this from within Zend itself. I have Zend/Apache running successfully.

Yes, I'm retarded.

Jump to post
  • Sun Jul 25, 2010 12:59 pm
  • Replies 1
  • Views 387
Need report data - which customers purchased x product

All: Using Opencart 1.4.4 on a clean install. I'm selling tickets to an event, using multiple ticket types. I need to be able to tell which customers (by name) purchased ticket X and which purchased ticket Y. How can I pull this data? I REALLY don't want to have to go order-by-order for every single...

Jump to post
  • Sun Jul 25, 2010 2:51 am
  • Replies 1
  • Views 387
Re: [MOD] Enhanced Order Email

1.4.4 please soon?

Jump to post
  • Mon Apr 12, 2010 12:14 am
  • Replies 40
  • Views 18661
Re: SSL working in admin, but not in store

Thanks Ryan. I had seen the threads here on this issue, but this wasn't my problem. For me, the URL when I went to checkout didn't change at all...the URL just stayed http:// for the entire shopping "experience" (although https: was working in the admin control panel). I got it working last night, I...

Jump to post
  • Sun Apr 04, 2010 12:28 am
  • Replies 2
  • Views 446
SSL working in admin, but not in store

All: in a 1.4.4 installation, I have successfully gotten SSL to work for the admin settings page, but I cannot get it to work for the actual store. Having it work in the admin panel indicates that I correctly edited my admin/config.php file, and that the SSL cert is correctly associated to my domain...

Jump to post
  • Sat Apr 03, 2010 12:54 pm
  • Replies 2
  • Views 446

Page 1 of 1

Search found 8 matches