Community Forums

add discount does nothing [SOLVED]

General support for technical problems with OpenCart v1.x

add discount does nothing [SOLVED]

Postby xena » Thu Oct 13, 2011 11:42 am

Hi,
I just installed v.1.5.1.3. It's on a linux server with a recent install of Apache. I wanted to experiment with having different prices for different groups. First I added some groups in users>usergroups, no problems. Next I went to catalog>products, found a product then clicked on edit and then discount. I see the button that says "add discount". When I click on it absolutely nothing happens. Am I missing something? Is there anything I can check before I give up and just reinstall the whole thing?
Thanks!
Last edited by xena on Tue Oct 18, 2011 12:21 pm, edited 1 time in total.
User avatar
xena
 
Posts: 20
Joined: Thu Oct 13, 2011 11:31 am

Re: add discount does nothing

Postby Xsecrets » Thu Oct 13, 2011 11:47 am

make sure you don't have javascript blocked. When you click the button a row should appear with several text entry boxes in it.
Xsecrets
 
Posts: 5026
Joined: Sat Oct 24, 2009 2:51 pm
Location: FL US

Re: add discount does nothing

Postby xena » Thu Oct 13, 2011 11:59 am

Javascript is enabled. I just realized that under special, the "add special" button doesn't work either. The others seem to work, like "add Attribute" and "add Image".
User avatar
xena
 
Posts: 20
Joined: Thu Oct 13, 2011 11:31 am

Re: add discount does nothing

Postby xena » Thu Oct 13, 2011 9:28 pm

OK, nevermind. I decided to reinstall and it's working now. Must have just had a corrupted file somewhere.
User avatar
xena
 
Posts: 20
Joined: Thu Oct 13, 2011 11:31 am


Return to General Support

Who is online

Users browsing this forum: Andy Vroom, conwywales, daniil_oc, DebbieHawkins, discoverytdi, kheeguan, neil0567, Psmeg, yl56661 and 136 guests

Hosted by Arvixe Web Hosting