Post by stepi.p4 » Mon Jun 26, 2017 7:03 pm

Ahoj,
chtěl bych v Opencart 1.5.6.4. k produktu (v seznamu zboží a detailu produktu) dát štítek NOVINKA.

Hodil jsem do .../category.tpl toto
<div>
<?php if(strtotime($product['date_added']) > (time() - (336*00*00*00) )) { ?> <span>novinka</span> <?php } ?>
</div>

ale toto nefunguje.

díky za případné rady

Newbie

Posts

Joined
Wed May 03, 2017 9:07 pm

Post by hawkey » Tue Jun 27, 2017 8:27 pm

aniž bych řešil další věci, tak 336*0*0*0 je vždycky nula

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by stepi.p4 » Tue Jun 27, 2017 8:31 pm

Jasně, zůstala mi tam blbost. Mám tam 24*60*60*10

Newbie

Posts

Joined
Wed May 03, 2017 9:07 pm

Post by hawkey » Wed Jun 28, 2017 3:41 pm

Tak fajn. Další problém je, že date_added se do šablony neposílá, musíte ho tedy doplnit do controlleru catalog/controller/product/category.php

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by stepi.p4 » Wed Jun 28, 2017 4:11 pm

ok, pokusil jsem se ho do controlleru doplnit, ale asi úplně nevím kam přesně :-(

Newbie

Posts

Joined
Wed May 03, 2017 9:07 pm

Post by hawkey » Wed Jun 28, 2017 8:47 pm

Najděte si řádek
'product_id' => $result['product_id'],
a přidejte za něj
'date_added' => $result['date_added'],

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by stepi.p4 » Thu Jun 29, 2017 2:45 pm

ok, přidal jsem řádek do category.php

v category.tpl máme toto,ale <span>novinka</span> se stejně nezobrazí:

<div class="product-labels">
<ul>
<?php if(strtotime($result['date_added']) > (time() - (24*60*60*20) )) { ?>
<li class="novinka_label"><span>novinka</span><li>
<?php } ?>
<?php if($product['total_variants']) { ?>
<li class="product-label total-variants"><?php echo $product['total_variants'] . ' ' . plural_form($product['total_variants'],
array('varianta', 'varianty', 'variant')); ?></li>
<?php } ?>
<?php if($product['quantity'] > 0) { ?>
<li class="product-label in-stock">Skladem</li>
<?php } else { ?>
<li class="product-label out-stock"><?php echo $product['stock_status']; ?></li>
<?php } ?>
</ul>
</div>

Newbie

Posts

Joined
Wed May 03, 2017 9:07 pm

Post by stepi.p4 » Thu Jun 29, 2017 4:26 pm

Tak pokud udělám takto, tak se mi label NOVINKA zobrazí jen při načítání stránky a následně zmizí:

<?php if(strtotime($product['date_added']) > (time() - (24*60*60*100000) )) { ?>
<li class="product-label novinka">novinka<li>
<?php } ?>

viz třeba zde: http://www.all4babies.cz/kojenecke-oble ... y-dl-rukav

Newbie

Posts

Joined
Wed May 03, 2017 9:07 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests