Post by mikin1997 » Thu Jul 21, 2016 9:02 pm

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je někde k dispozici moudul pro xml feed na zbozi.cz , už s novými parametry, kterezi zbozi.cz požaduje.

Případně jestli jde upravit nějak stávající feed?

Díky za rady

Newbie

Posts

Joined
Fri Nov 14, 2014 3:05 pm

Post by ollda » Fri Jul 22, 2016 2:01 am

Zdravím,

nejsem si jist, ale tohle by mělo být funkční http://www.opencartex.com/universal-product-feed

Mám stejný problém, ale zatím to neřeším. Napadlo mne totiž ještě vzít XML feed z Prestashopu, který má aktuální parametry a podle toho upravit (svépomocí) stávající pro OpenCart.

New member

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2014 3:12 am

Post by hawkey » Fri Jul 22, 2016 4:31 am

Ano, Universal Feed je aktualizován o změny.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by lada.bk » Tue Aug 02, 2016 4:41 am

ve zbozi_base.tpl stačí pouze změnit řádek 26

Code: Select all

$output .= '<SHOP>';
na:

Code: Select all

$output .= '<SHOP xmlns="http://www.zbozi.cz/ns/offer/1.0">';
;) a feed je zase funkční (OC 1.5.5)

New member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 3:55 pm
Location - JM,Brno,Blansko

Post by PepanCZ » Sat Aug 06, 2016 6:00 pm

lada.bk wrote:ve zbozi_base.tpl stačí pouze změnit řádek 26

Code: Select all

$output .= '<SHOP>';
na:

Code: Select all

$output .= '<SHOP xmlns="http://www.zbozi.cz/ns/offer/1.0">';
;) a feed je zase funkční (OC 1.5.5)
Postupoval jsem dle návodu. Soubor jsem změnil, ale feed zůstal stejný. OC 1.5.1.3. Podařilo se mi změnit PRODUCT na PRODUCTNAME, ale SHOP mi nejde změnit ve feedu

Prosím o radu, jak dál.

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 24, 2013 5:42 pm

Post by lada.bk » Wed Aug 10, 2016 1:48 am

Mě funguje na 1.5.5 bez problémů. Někde budete mít chybu (mezera, tečka, atd...).
http://cctv-prodejce.cz/zbozi.xml

a otestovat pro zboží si ho můžete zde: http://www.zbozi.cz/validace-feedu/

New member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 3:55 pm
Location - JM,Brno,Blansko

Post by PepanCZ » Tue Aug 16, 2016 5:51 pm

Děkuji za radu a ukázku feedu. Problém byl v prohlížeči Mozila Firefox na Google chrome je změna položky <SHOP xmlns="http://www.zbozi.cz/ns/offer/1.0"> vidět.

můj feed http://www.ilevny.cz/index.php?route=feed/zbozi_base

přesto jsem neprošel validací.

Podrobný výpis chyb validace:
Řádek 1: value ' 0 ' does not match regular expression facet '|-1|[0-9]{1,10}|[0-9]{4}-[0-1]?[0-9]-[0-3]?[0-9]'
Řádek 1: value ' 0 ' does not match regular expression facet '|-1|[0-9]{1,10}|[0-9]{4}-[0-1]?[0-9]-[0-3]?[0-9]'
Řádek 1: value ' 0 ' does not match regular expression facet '|-1|[0-9]{1,10}|[0-9]{4}-[0-1]?[0-9]-[0-3]?[0-9]'
Řádek 1: value ' 0 ' does not match regular expression facet '|-1|[0-9]{1,10}|[0-9]{4}-[0-1]?[0-9]-[0-3]?[0-9]'
Řádek 1: value ' 0 ' does not match regular expression facet '|-1|[0-9]{1,10}|[0-9]{4}-[0-1]?[0-9]-[0-3]?[0-9]'
Řádek 1: value ' 0 ' does not match regular expression facet '|-1|[0-9]{1,10}|[0-9]{4}-[0-1]?[0-9]-[0-3]?[0-9]'
Řádek 1: value ' 0 ' does not match regular expression facet '|-1|[0-9]{1,10}|[0-9]{4}-[0-1]?[0-9]-[0-3]?[0-9]'
Řádek 1: value ' 5 ' does not match regular expression facet '|-1|[0-9]{1,10}|[0-9]{4}-[0-1]?[0-9]-[0-3]?[0-9]'

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 24, 2013 5:42 pm

Post by hawkey » Wed Aug 17, 2016 4:22 am

U delivery_date máte navíc mezeru před a za číslem.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by PepanCZ » Thu Aug 18, 2016 4:38 pm

hawkey wrote:U delivery_date máte navíc mezeru před a za číslem.
Děkuji za pomoc, feed je již funkční na zbozi.cz

Newbie

Posts

Joined
Sun Nov 24, 2013 5:42 pm

Post by Superbobo75 » Tue Sep 06, 2016 5:49 pm

Zdravím,

bylo by možné přiložit aktuální funkční feed ke stažení. Nevím k jaké verzi se to vztahuje, a ve starém vlákně jsem se nezorientoval - co bylo poslední a funkční pro tu chvíli. Díky moc.

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 8:40 pm

Post by lada.bk » Sat Sep 10, 2016 5:11 am

https://ulozto.cz/!HcVoLysdj/heureka-zbozi-cz-zip zde je již upravená a otestovaná verze pro OC 2.x....

New member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 3:55 pm
Location - JM,Brno,Blansko

Post by Superbobo75 » Tue Sep 13, 2016 2:53 pm

Je možné získat spíše tu verzi na 1.5.5? V předchozích příspěvcích to je u toho i napsáno, takže jsem nečekal že to je verze na 2.0 - nebo je i tato verze? Děkuji za případné zdílení.

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 8:40 pm

Post by lada.bk » Thu Sep 15, 2016 3:50 am

jj, ja byt osel ;D
https://ulozto.cz/!HobctKnvo/heureka-zbozi-zip. Tento je pro 1.5.5 ale mám tam nějaké úpravy, v <DESCRIPTION> mám místo popisu také název zboží.
Pokud chcete aby tam byl popis, změňte si v catalog-controller-feed-zbozi_base.php v řádku 43 DESCRIPTION na: $output .= '<DESCRIPTION>' . $product['description'] . '</DESCRIPTION>';

New member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 3:55 pm
Location - JM,Brno,Blansko

Post by Superbobo75 » Thu Sep 15, 2016 3:02 pm

V pohodě :) a díky moc.

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 8:40 pm

Post by proproduction » Tue Jan 16, 2018 10:50 pm


Newbie

Posts

Joined
Wed Aug 09, 2017 3:04 am

Post by Superbobo75 » Mon Jan 29, 2018 6:56 pm

Zdravím, jakým způsobem je řešené, kdy zákazník má své názvy skupin a nechce je měnit, takže skupiny nesouhlasí se skupinami na zbozi.cz - jak se to nastavuje v pluginu.
Případně, pokud by zboží mohlo patřit na zbozi.cz do více skupin - jak se to nastavuje v pluginu.

Nechtějí načítat xml feed, protože skupiny mají jiné názvy než má zákazník.
PS: používám zatím plugin pro verzi 1.5 - kde toto nejde nijak nastavit. Kdyby chtěl upgradovat na verzi 2.0 - tak jestli toto už nové verze pluginu řeší.

New member

Posts

Joined
Thu Mar 28, 2013 8:40 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests