Hledal jsem neco otom na foru, ale nasel jsem jen diakritiku v mailu ale nic co by mi pomohlo
Nevedel by nekdo, vsem je chyba ? Vim ze je to tim, ze se hacky prelozi na plno znaku a pak tech 64 nestaci.
Databazi mam utf8_unicode_ci.
Diky
PS: jsem zacatecnik, pokud to tady nekde je vyresene tak se omlouvam
již se to tu několikrát řešilo, ale vždy se to ztrácí v kontextu.
Uprav v souboru /system/library/request.php řádek:
Code: Select all
$data = htmlentities($data, ENT_QUOTES, 'UTF-8');
$data = htmlspecialchars($data, ENT_QUOTES, 'UTF-8');
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
config.entities = true;
config.entities = false;
Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz
config.entities = true;

config.entities = false;
v pohode neni problem.. diky za rychlou a kvalitni podporu zacatecnikoviPot'a wrote:Keert má pravdu, je to tak. Promiň za zmatky.
resim jeste jednu vec a to, v jakym souboru muzu upravit aby bylo
"Celkem: 1000Kč" tucne ..... v obednavce
Kde v objednávce konkrétně myslíš? V objednávkovém systému, košíku, adminu, účtu zákazníka?Dupl3xx wrote: resim jeste jednu vec a to, v jakym souboru muzu upravit aby bylo
"Celkem: 1000Kč" tucne ..... v obednavce
jak v historii tak kdyz dam košik a vyberu si zpusob dopravy a platby tak pak jak tam je ten soucet ceny
a pak mam jeste jeden dotaz.. jak to je s posilanim pdf faktury zakaznikovy na mail... neco jsem nasel ale nic co by mi pomohlo... nejlepsi by bylo, aby se v emailu, ktery prijde po potvrzeni obednavky prisla i faktura v pdf a tam uz by byli informace o uctu atd... diky
Úprava pouze šablony, celková kalkulace:
Historie objednávek
/catalog/view/theme/default/template/account/history.tpl, řádek #25:
<td><b><?php echo $text_total; ?> <?php echo $order['total']; ?></b></td>
/catalog/view/theme/default/template/account/invoice.tpl, řádek #72 a #73:
<td align="right"><b><?php echo $total['title']; ?></b></td>
<td align="right"><b><?php echo $total['text']; ?></b></td>
/catalog/view/theme/default/template/checkout/confirm.tpl, řádek #62 a #63:
<td align="right"><b><?php echo $total['title']; ?></b></td>
<td align="right"><b><?php echo $total['text']; ?></b></td>
http://forum.opencart.com/viewtopic.php ... pdf#p56266
a je to tam i ke stazeni ale kdyz jsem to zkousel, tak se nestalo vubec nic.. tak nevim no, jesi sem neco udelal blbe
Přečti si můj příspěvek ještě jednou.Dupl3xx wrote:jinak dik za ten navod, akorat jsem prisel nato, ze to da tucne vsechny ceny.. ja jsem chtel tucne jen to
Celkem: 1000
DPH, doprava atd aby byla normalne
Musíš ještě upravit příslušný controller, kde je PHP fce strlen().Tokugawa wrote:Rád bych to omezení na 64 znaků zvětšil na 100. V databázi jsem to nastavil v tabulce information_description u sloupce title (varchar(100)), ale nemůžu to najít ve zdroji, validace mě stále nepustí přes 64 znaků. Poradíte mi, prosím, někdo, kde se to přenastaví? Díky.
Upravil jsi délku title pro information_description. Takže příslušný soubor je:
/admin/controller/catalog/information.php
... upravíš:
if ((strlen(utf8_decode($value['title'])) < 3) || (strlen(utf8_decode($value['title'])) > 32)) {
if ((strlen(utf8_decode($value['title'])) < 3) || (strlen(utf8_decode($value['title'])) > 99)) {
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests