Ahoj,
nastavuji známému e-shop a narazil jsem na problém spojený s volbou dopravy a platby, konkrétně se jedná o firmy PPL a Top tranz, které mají ceny závislé na váze zboží + poplatek za doběrečné.
Nemáte, prosím někdo s nastavením těchto dvou možností dopravy zkušenosti? existuje nějaký modul, který by toto vyřešil?
Děkuji za odpověď
Michal
Modul Česká pošta to má řešené stejně - cena je závislá na hmotnosti zásilky a dobírkovné je závislé na ceně zboží. Stačí jen přejmenovat texty.mikwe wrote:nastavuji známému e-shop a narazil jsem na problém spojený s volbou dopravy a platby, konkrétně se jedná o firmy PPL a Top tranz, které mají ceny závislé na váze zboží + poplatek za doběrečné.
Nemáte, prosím někdo s nastavením těchto dvou možností dopravy zkušenosti? existuje nějaký modul, který by toto vyřešil?
berushka .::: Hot Wheels Shop
PPL 1.0 pro Open Cart - testováno na 1.4.7
Podporuje
- Normální balík s nebo bez dobírky
- Expresní balík
Založeno na modulu Ceska_Posta 1.1
Kdyžtak pište připomínky.
Podporuje
- Expresní balík
Attachments
Ten kdo mě zná - ten ví, kdo mě nezná ten mě pozná a bude dělat že mě nezná jako ti co mě znají.
Zdar clovece. Zkousim, ale neulozilo se mi nastaveni modulu. Jak to slape tobe?djdaca wrote:PPL 1.0 pro Open Cart - testováno na 1.4.7
Podporuje
- Expresní balík