Post by tarunmadhav » Sun Mar 18, 2018 2:20 am

Hi, I'm using OC 3.0.2.0
After completion of setting up mail in settings.
When set to smtp:
I was testing the site and I was getting the following error
error.png

error.png (8.36 KiB) Viewed 363 times

error 2.png

error 2.png (11.01 KiB) Viewed 363 times

When set to mail it is showing success but the mail is not being recived
I've tried all the settings that are suggested in the form but still I'm unable to send mails, the problem resists to contact form, order, account, every notification for customer as well as admin.
Please help me
error 3.png

error 3.png (12.63 KiB) Viewed 363 times

Image

Always a learner

B Tarun Madhav
gunturkirana.com


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 16, 2016 10:45 pm
Location - Guntur, Andhra Pradesh, India

Post by jnan » Mon Mar 19, 2018 3:38 pm

Hi Tarun,

Greetings!!

I am familiar with the requirement you have posted and can surely assist you with best quality of work.

I would appreciate if you could please add me on skype:cis.am2 or drop me an email on anna.cis23@gmail.com to discuss further.

Hope to hear from you soon.

Regards,
Anna

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 13, 2017 11:27 pm

Post by deepvyas » Mon Mar 19, 2018 7:01 pm

Hello ,
Greetings!
I have checked your post detail and can help you
Let me know your availability to best accommodate
Awaiting to hear further on email deepvyas71@gmail.com

Best Regards,
Deep

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 12, 2017 7:04 pm

Post by andy54 » Tue Mar 20, 2018 12:28 am

Hi ,

This is something that I could help you out on and definitely something that is within my area of expertise.
Feel free to get in touch with me on andrewjohnson56782@gmail.com

Cheers!
Andrew

New member

Posts

Joined
Tue Sep 26, 2017 5:48 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests