Το ψάχνω εδώ και καιρό αλλά το ψιλοφοβάμαι...
Διάβασα τις σχετικές πληροφορίες αλλά ακόμη δεν κατάλαβα αν είναι
απαραίτητο, ή αν βοηθάει στο site (shop), ή τι κάνει τέλος πάντων αυτό το extention βρε αδερφέ!!!
Το ρωτάω γιατί γίνεται πολύς λόγος γι' αυτό.
Και κάτι ακόμη...
Η εγκατάστασή του φαίνεται απλή, ωστόσο σ' ένα υπάρχον site με 400-500
προϊόντα και περίπου 3πλάσιες φωτογραφίες που είναι live και λειτουργεί,
μπορώ να το εγκαταστήσω? Αν ναι, τι θα κερδίσω;
Αν πάλι μου βγάλει προβλήματα μπορώ απλά να το σβήσω και ούτε γάτα, ούτε ζημιά;
Ή θα δημιουργήσω ανεπανόρθωτα σφάλματα στο site?
Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο να με διαφωτίσει?
Ευχαριστώ.
Διάβασα τις σχετικές πληροφορίες αλλά ακόμη δεν κατάλαβα αν είναι
απαραίτητο, ή αν βοηθάει στο site (shop), ή τι κάνει τέλος πάντων αυτό το extention βρε αδερφέ!!!
Το ρωτάω γιατί γίνεται πολύς λόγος γι' αυτό.
Και κάτι ακόμη...
Η εγκατάστασή του φαίνεται απλή, ωστόσο σ' ένα υπάρχον site με 400-500
προϊόντα και περίπου 3πλάσιες φωτογραφίες που είναι live και λειτουργεί,
μπορώ να το εγκαταστήσω? Αν ναι, τι θα κερδίσω;
Αν πάλι μου βγάλει προβλήματα μπορώ απλά να το σβήσω και ούτε γάτα, ούτε ζημιά;
Ή θα δημιουργήσω ανεπανόρθωτα σφάλματα στο site?
Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο να με διαφωτίσει?
Ευχαριστώ.
Βάλτο ανεπιφύλακτα. Θα κερδίσεις τη δυνατότητα να μπορείς να κάνεις τροποποιήσεις (ή να κατεβάζεις έτοιμες) χωρίς να αλλάζεις τον κώδικα της εφαρμογής.
Η εγκατάσταση είναι απλή και αν θέλεις να το απεγκαταστήσεις απλά διαγράφεις το φάκελο vqmod και επαναφέρεις τα αρχεία index.php και admin/index.php από τα πρωτότυπα της εγκατάστασης.
Η εγκατάσταση είναι απλή και αν θέλεις να το απεγκαταστήσεις απλά διαγράφεις το φάκελο vqmod και επαναφέρεις τα αρχεία index.php και admin/index.php από τα πρωτότυπα της εγκατάστασης.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart
Αφού με προτρέπεις κι εσύ αγαπητέ Opencart-Hellas λέω να το δοκιμάσω...
Και το κρίμα στο λαιμό σου (χαχαχαχχα). Πλάκα κάνω. Απλά προβληματίζομαι μήπως
μου κρασάρει το site. Βέβαια πήρα backup αλλά επειδή είναι live το site δεν θέλω να το
ρίξω ούτε για μισή ώρα...
Λές λοιπόν να του δώσω να καταλάβει εεεε;
Απόψε κιόλας.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου....

Keep up the good work mate !!!

Και το κρίμα στο λαιμό σου (χαχαχαχχα). Πλάκα κάνω. Απλά προβληματίζομαι μήπως
μου κρασάρει το site. Βέβαια πήρα backup αλλά επειδή είναι live το site δεν θέλω να το
ρίξω ούτε για μισή ώρα...
Λές λοιπόν να του δώσω να καταλάβει εεεε;
Απόψε κιόλας.
Σ' ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου....

Keep up the good work mate !!!

Απλά ακολούθα τις οδηγίες και δώσε τα σωστά permissions (αν δεν λειτουργήσει με τη μία θα είναι θέμα permissions). Μην ξεχάσεις όταν τελειώσεις την εγκατάσταση να επαναφέρεις τα permissions σε index.php και admin/index.php σε 444 ή 644.
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Καλησπέρα και πάλι.
Τελικά εγκατέστησα το VQMod κανονικά. Βέβαια, επειδή είχα αλλάξει το όνομα στον φάκελο admin χρειάστηκε να κάνω και μερικές επεμβάσεις στον κώδικα του VQMod. Αλλά όλα καλά. Δούλεψε η εγκατάσταση. Βέβαια, εγώ δεν βλέπω καμιά διαφορά. Εκτός απο το ότι δεν μου δουλεύει πια ένα Ajax Search extention που είχα "περάσει" στο stite.
Μου βγάζει ένα fatal error.
Τελικά εγκατέστησα το VQMod κανονικά. Βέβαια, επειδή είχα αλλάξει το όνομα στον φάκελο admin χρειάστηκε να κάνω και μερικές επεμβάσεις στον κώδικα του VQMod. Αλλά όλα καλά. Δούλεψε η εγκατάσταση. Βέβαια, εγώ δεν βλέπω καμιά διαφορά. Εκτός απο το ότι δεν μου δουλεύει πια ένα Ajax Search extention που είχα "περάσει" στο stite.
Μου βγάζει ένα fatal error.
Μήπως σας έχει τύχει και εσάς κάτι τέτοιο?Fatal error: Cannot redeclare ControllerProductSearch::ajax() in /home/-----/public_html/my-shop.gr/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_search.php on line 519
τι version vqmod έχεις και τι επεμβάσεις έχεις κάνει ?
PeoplesCode.com