Post by syshy_xy » Sat Feb 18, 2017 8:40 pm

version:opencart 2.3.0.2
themes:sonic themes for opencart 2.3.0.2 got in themeforest.com.
when I add a language,whatever japan or any others,when I click save bottom,it reply http 500 error,and push back bottom of chrome,I can see the lang added successfull.but when I access the index page,I clicked the japan,for exzample,I can not open the index page.why?? help......!!!
无论是添加何种语言,在点击保存时出现HTTP ERROR 500错误,然后点浏览器返回,能看到添加的语言在列表里,但是刷新首页点击添加的语言,就再也无法打开首页。这是什么问题啊。。。。。
opencart版本是2.3.0.2,模板用的是themeforest买的英文模板

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 18, 2017 8:34 pm

Post by rjcalifornia » Sun Feb 19, 2017 3:07 am

This looks like it is related to the theme itself. Contact the developer or change theme

Image


Newbie

Posts

Joined
Fri Sep 02, 2011 1:19 pm
Location - Worldwide

Post by syshy_xy » Sun Feb 19, 2017 9:49 am

the theme support reply me this:

Hi,
When you add new language, you should edit title of module in admin.
Admin -> Extensions -> Modules -> Choose module and edit title to work with new language -> Save

But I can not understand it completely,what does it mean?

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 18, 2017 8:34 pm

Post by threeus » Sat Apr 01, 2017 7:57 pm

他的版型有支援多國語言
但預設只有英文的資料
你新增語系後
要先到模組裡面把新語言的設定資料建起來
這樣網站才會運作正常
他的意思大概是這樣吧

不過這跟 500 好像沒有直接關係
500 比較像是 php.ini 沒有調整好之類的問題
這要看你的主機 error.log 才知道問題

shop.threeus.com
Image


Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 24, 2015 7:55 pm
Location - Taiwan
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests