Post by clorne » Tue Mar 05, 2013 4:32 pm

The default product image on product page is swapped for option image on clicking option.
Works for option types Radio and Select

For download:

http://www.opencart.com/index.php?route ... n_id=10817

For demo:

http://ocextensions.co.uk/

Active Member

Posts

Joined
Fri Dec 23, 2011 6:03 pm

Post by JeridHill » Thu Jun 13, 2013 11:00 am

I cannot get this to work on our site. We have opencart 1.5.5.1 and mijoshop 1.6.5. Everything installs fine and is enabled, but when I click on the options in the select button, nothing changes. I do have additional images assigned.

New member

Posts

Joined
Sun Jan 27, 2013 11:04 pm

Post by OSWorX » Thu Jun 13, 2013 3:49 pm

The problem is MijoShop - you have to adopt several files of the module (basically all jQuery code).
Then it will work like all others.

If you need help, just send me a PM.

Image


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Mon Jan 11, 2010 10:52 pm
Location - Austria

Post by JeridHill » Fri Jun 14, 2013 9:36 am

Help would be appreciated. I did try sending a PM, but it's just sitting in my outbox and won't send. When you have a chance, it would be great!

New member

Posts

Joined
Sun Jan 27, 2013 11:04 pm

Post by SiteE@se » Tue Aug 27, 2013 7:25 pm

JeridHill wrote:I cannot get this to work on our site. We have opencart 1.5.5.1 and mijoshop 1.6.5. Everything installs fine and is enabled, but when I click on the options in the select button, nothing changes. I do have additional images assigned.
Did you ever get this mod to work with MijoShop? I'm using that implementation of OpenCart on a project and would love to get product image swap on options working.

Best regards

Active Member

Posts

Joined
Mon Dec 17, 2007 7:40 am
Location - UK

Post by jmfonseca » Wed Aug 28, 2013 12:04 am

is it possible to, instead of changing image, to change the background using css? I would like to integrate with this extension: http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=6907


Please let me know.

Thank you very much
Jorge

Newbie

Posts

Joined
Tue Jul 09, 2013 5:23 pm

Post by GigabiT2 » Sun Feb 09, 2014 12:38 pm

Please help me.
I am tormented already day and can not adjust your supplement.
I uploaded a vqmod xml files, but the replacement does not work. Only zoom.
What am I doing wrong? Where are the images for insertion? They need to register? Thank you very much!

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 09, 2014 12:28 pm

Post by clorne » Mon Feb 10, 2014 6:40 pm

GigabiT2 wrote:Please help me.
I am tormented already day and can not adjust your supplement.
I uploaded a vqmod xml files, but the replacement does not work. Only zoom.
What am I doing wrong? Where are the images for insertion? They need to register? Thank you very much!
Please contact me through
http://ocextensions.co.uk/demo/

Active Member

Posts

Joined
Fri Dec 23, 2011 6:03 pm

Post by tdaubs » Fri May 08, 2015 7:17 am

It appears that this extension is no longer available for 1.5.x versions of Opencart. Is that correct?

Image
Opencart Support | Opencart Galaxy


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 08, 2011 4:51 am
Location - Southern California

Post by tobisan » Fri Oct 21, 2016 7:43 am

Can someone confirm if this is still applicable to 1.5.6.4?
The link in OP only has 2.0 versions in its compatibility list but no word from the author why no support to 1.5 or if theres a version that still work with 1.5?

Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 21, 2016 7:33 am

Post by tdaubs » Mon Oct 24, 2016 7:27 am

Looks like there is a 1.5.6.4 version available here.

https://www.opencart.com/index.php?rout ... on_id=9459

Image
Opencart Support | Opencart Galaxy


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 08, 2011 4:51 am
Location - Southern California

Post by deepakrajput » Tue Feb 07, 2017 3:02 am

Yes, you can change the background image fro setting not source code the site.

Opencart - Main Site


New member

Posts

Joined
Sat Apr 09, 2016 3:35 am
Location - CA
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests