Post by schford » Mon Sep 15, 2014 9:21 pm

I did start a thread here after duplicating this Sage Pay Direct module for use in a multi store install - http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=113&t=130968 but thought I might get more of a response in this original thread.

Long and short followed instructions and rename sagepay to sagepay2 - when checkign out fails to complete and I get this error in the log...am desperate - we need this to go live! Can anyone help please?

2014-09-15 12:34:57 - PHP Notice: Undefined index: Status in /home/tysew/public_html/catalog/controller/payment/sagepay2_direct.php on line 227
2014-09-15 12:34:57 - PHP Notice: Undefined index: Status in /home/tysew/public_html/catalog/controller/payment/sagepay2_direct.php on line 232
2014-09-15 12:34:57 - PHP Notice: Undefined index: Status in /home/tysew/public_html/catalog/controller/payment/sagepay2_direct.php on line 232
2014-09-15 12:34:57 - PHP Notice: Undefined index: Status in /home/tysew/public_html/catalog/controller/payment/sagepay2_direct.php on line 232
2014-09-15 12:34:57 - PHP Notice: Undefined index: StatusDetail in /home/tysew/public_html/catalog/controller/payment/sagepay2_direct.php on line 269

Duplicated module attached if that helps..

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 08, 2013 10:09 pm

Post by camille054 » Tue Oct 21, 2014 4:52 pm

very usefull, thank u.....

Newbie

Posts

Joined
Tue Oct 21, 2014 4:50 pm

Post by punchi » Tue Dec 30, 2014 7:19 am

This still works on the 2.X ??

Newbie

Posts

Joined
Fri Mar 12, 2010 5:29 am

Post by drezh » Sun Apr 26, 2015 9:58 pm

punchi wrote:This still works on the 2.X ??
Yes, i have made a duplication now in v. 2.0.2.0

Newbie

Posts

Joined
Sun Jan 22, 2012 2:11 am

Post by agusciu » Sat May 09, 2015 5:47 pm

hi...

how to duplicate information module?
thanks b4

Newbie

Posts

Joined
Sat May 09, 2015 5:46 pm

Post by sunsys » Tue May 12, 2015 6:42 am

agusciu wrote:hi...

how to duplicate information module?
thanks b4
Search the Extensions page there are many free extensions for Information module, you can use the one you like.

Regards,
Sun Systems
Industrial Electronics and Instrumentation


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 27, 2015 5:19 am

Post by dolpaz » Sun Dec 27, 2015 3:54 am

Hello Guys,

I have a little challenge and I want someone to help me with this. I want to create a Pickup from various store using checkbox.

E.g Header will be Pickup with the following option
Pickup from Store A
Pickup from Store B
Pickup from store C .. all with checkbox and under the same heading.

How can this be achieve. which opencart core file should i edit to achieve this.
I have attach a sample of what I have created earlier. but the above description is what i want.

Thanks as you help !

Attachments

pickup.JPG

Sample Pickup from store - pickup.JPG (21.4 KiB) Viewed 3592 times


Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 05, 2013 12:46 am

Post by Johnathan » Sun Dec 27, 2015 10:56 pm

Either (1) use a shipping method capable of multiple rates, like the built-in Weight Based Shipping, or (2) use an extension where you can set up multiple rates and title them appropriately, like Multi Flat Rate Shipping.

Image
Image Image Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by dolpaz » Wed Dec 30, 2015 9:57 pm

Thank you for the response Jonathan. I actually want to add three different stores to the pickup.

So for instance, If we have three diffrent stores in NY, CA, OK

I want a radio button to indicate either store pickup in NY, CA, or OK

Please help with this

Thanks !

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 05, 2013 12:46 am

Post by Johnathan » Thu Dec 31, 2015 12:08 am

If you are using the Weight Based Shipping method, just duplicate your geo zone three times, and name them "Pickup in NY', "Pickup in CA", and "Pickup in OK". Those will be the names of the shipping option titles then.

Or, if you use Multi Flat Rate Shipping, just enter the titles directly in the extension.

Image
Image Image Image Image Image Image


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Fri Dec 18, 2009 3:08 am


Post by fork » Sun May 08, 2016 5:40 am

Hi,

I want to clone bank transfer module. I change below files from bank_transfer to western_union

1. admin/controller/payment/bank_transfer.php
2. admin/language/english/payment/bank_transfer.php
3. admin/view/template/payment/bank_transfer.tpl
4. catalog/controller/payment/bank_transfer.php
5. catalog/language/english/payment/bank_transfer.php
6. catalog/model/payment/bank_transfer.php
7. catalog/view/theme/default/template/payment/bank_transfer.tpl

Each file was opened and bank_transfer phrase was replaced on western_union. In admin payment modulespage there is show western union payment and once i click on install western union there is show white page with below text:

Fatal error: Class 'ControllerPaymentwesternunion' not found in /home/****/public_html/***********.com/vqmod/vqcache/vq2-admin_controller_extension_payment.php on line 136

Could anybody help?

Newbie

Posts

Joined
Sun May 08, 2016 5:32 am

Post by bestshop24h » Fri Jul 29, 2016 4:24 pm

fork,have you solved the problem?
now ,I am going to do the same thing.

focus on opensource for online shopping websites
my site:bestshop24h.com


New member

Posts

Joined
Wed Jun 15, 2016 2:46 pm

Post by Natashawilliams » Mon Feb 20, 2017 8:18 pm

Great! I just wanted to know about this feature as I want to create replica of my Openkart website. Thank you So much for this here

Transactional SMS Gateway
Bulk SMS gateway
SMS Gateway API



Posts

Joined
Tue Mar 01, 2016 2:44 pm


Post by vbekyarov » Fri May 19, 2017 10:38 pm

Thank's! That help me a lot !

https://bekyarov.net


Newbie

Posts

Joined
Fri May 19, 2017 10:35 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests