Post by Fr19 » Mon Oct 17, 2016 7:42 pm

Edit: Changes have gone through on delay again, I'll not need any further help as the max width change was the primary focus, thank you.

Hello, I'm running opencart 1.5.4. I don't usually work with coding, I'm just trying to make some basic changes so please forgive my lack of knowledge. I've searched for a few days now and seen many different threads but still cannot find a solution.

My webpage isn’t showing the code changes that I’ve made to it. For example I change the writing colours tand it doesn’t change, and the first colour change to purple took place after a few days.

The main reason I ask is because my cPanel css code shows images at max-width:100% however inspect elements all show max-width: auto which is a problem because now it’s not responsive. I’ve tried restoring previous versions, several browsers with no cache, different machines etc. Can anyone think why it’s not changing?

Thank you for any help!
Last edited by Fr19 on Tue Oct 18, 2016 4:10 pm, edited 2 times in total.

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 26, 2016 7:21 pm

Post by cyclops12 » Mon Oct 17, 2016 10:29 pm

Are you editing the correct css files ??

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am

Post by Fr19 » Tue Oct 18, 2016 4:08 pm

cyclops12 wrote:Are you editing the correct css files ??
Thanks for your reply, I checked 100 times and I was. I've checked the website again this morning and it's implemented the changes. Not sure what is going on with it but I'll not need any further help as I'm going to stay far away from code changes now!

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 26, 2016 7:21 pm

Post by cyclops12 » Tue Oct 18, 2016 5:11 pm

:D :D sounds like its just a cache issue not refreshing
But glad its sort of worked out ok for you

Active Member

Posts

Joined
Sun Sep 27, 2015 1:10 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 28 guests