Post by aandmapparel » Wed Sep 26, 2018 10:50 am

Thanks in advance for any assistance you might be able to offer.

I recently downloaded opencart 3.0.2.0 and installed it on a new domain name with SSL. Everything has worked great with the exception of emails. My customers do not appear to be receiving order confirmations and I am not receiving admin emails. I have the settings checked to receive new order notifications in the alert mail located System > settings > Edit Store> Mail Tab and this doesn't seem to help. I have my email in the main store details on the general tab. I have also tried adding additional emails in the mail tab. Nothing seems to work.

I attempted to research this for a few days now and seems everything I am running into relates to upgrades from previous versions and referring to the oc_ not being in front of the database in older opencart versions. I am hoping that someone can help me get this resolved.

Again, I appreciate in advance your willingness to get me going in the right direction. Thank you

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 26, 2018 10:44 am

Post by IP_CAM » Wed Sep 26, 2018 12:16 pm

Well, just make an image of your Admin Mail Settings, it's the only way
around here, to make a long story short. ;) Something like this:
Ernie
---
Image

Attachments

mailserver.jpg

mailserver.jpg (49.86 KiB) Viewed 124 times


For Sale: Top URL's, including an OpenCart V-Pro Shop!
A wide range of matching Designs can be seen here: http://www.opencart.li
For Information on URL's offered, please contact me at: jti@jacob.ch
Hundreds of Mods in 380+ Repositories for OC v.1.5.x - v.2.3.x
to be found on my Github Site: https://github.com/IP-CAM
Image


User avatar
Legendary Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland

User avatar
Expert Member
Online

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by aandmapparel » Thu Oct 11, 2018 8:34 am

Thank you for your assistance. I generally was able to rely on the php mail however when I entered the SMTP settings I was able to receive mail. Thank you for your assistance!

Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 26, 2018 10:44 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests