Post by rzaprianov » Sat Feb 24, 2018 7:33 pm

Hello,
I want to ask how can I increase the banner timeout, because rolling too fast ... there is no time to read the text even if it is just 3-4 words. Now it change on 3 seconds I think .. I think if it is 8 it will be OK!

Thanks in advance!

Regards,

Rumen

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 23, 2018 5:16 pm

Post by DigitCart » Sat Feb 24, 2018 7:39 pm

Slideshow:

Code: Select all

catalog\view\theme\default\template\extension\module\slideshow.twig
Banner:

Code: Select all

catalog\view\theme\default\template\extension\module\banner.twig
Carousel:

Code: Select all

catalog\view\theme\default\template\extension\module\carousel.twig
In these files, find:

Code: Select all

autoplay: 2500,
Change to what you need, for example 8 seconds:

Code: Select all

autoplay: 8000,

My Extensions / DigitCart


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Thu Jun 22, 2017 5:32 pm


Post by rzaprianov » Sat Feb 24, 2018 9:06 pm

I put all of them to 8000 but still works at 2500 http://www.transfer.photography/

Code: Select all

<div class="swiper-viewport">
  <div id="banner{{ module }}" class="swiper-container">
    <div class="swiper-wrapper">{% for banner in banners %}
      <div class="swiper-slide">{% if banner.link %}<a href="{{ banner.link }}"><img src="{{ banner.image }}" alt="{{ banner.title }}" class="img-responsive" /></a>{% else %}<img src="{{ banner.image }}" alt="{{ banner.title }}" class="img-responsive" />{% endif %}</div>
      {% endfor %}</div>
  </div>
</div>
<script type="text/javascript"><!--
$('#banner{{ module }}').swiper({
	effect: 'fade',
	autoplay: 8000,
    autoplayDisableOnInteraction: false
});
--></script> 

Code: Select all

<div class="swiper-viewport">
  <div id="slideshow{{ module }}" class="swiper-container">
    <div class="swiper-wrapper"> {% for banner in banners %}
      <div class="swiper-slide text-center">{% if banner.link %}<a href="{{ banner.link }}"><img src="{{ banner.image }}" alt="{{ banner.title }}" class="img-responsive" /></a>{% else %}<img src="{{ banner.image }}" alt="{{ banner.title }}" class="img-responsive" />{% endif %}</div>
      {% endfor %} </div>
  </div>
  <div class="swiper-pagination slideshow{{ module }}"></div>
  <div class="swiper-pager">
    <div class="swiper-button-next"></div>
    <div class="swiper-button-prev"></div>
  </div>
</div>
<script type="text/javascript"><!--
$('#slideshow{{ module }}').swiper({
	mode: 'horizontal',
	slidesPerView: 1,
	pagination: '.slideshow{{ module }}',
	paginationClickable: true,
	nextButton: '.swiper-button-next',
    prevButton: '.swiper-button-prev',
    spaceBetween: 30,
	autoplay: 8000,
    autoplayDisableOnInteraction: true,
	loop: true
});
--></script>

Code: Select all

<div class="swiper-viewport">
  <div id="carousel{{ module }}" class="swiper-container">
    <div class="swiper-wrapper">{% for banner in banners %}
      <div class="swiper-slide text-center">{% if banner.link %}<a href="{{ banner.link }}"><img src="{{ banner.image }}" alt="{{ banner.title }}" class="img-responsive" /></a>{% else %}<img src="{{ banner.image }}" alt="{{ banner.title }}" class="img-responsive" />{% endif %}</div>
      {% endfor %}</div>
  </div>
  <div class="swiper-pagination carousel{{ module }}"></div>
  <div class="swiper-pager">
    <div class="swiper-button-next"></div>
    <div class="swiper-button-prev"></div>
  </div>
</div>
<script type="text/javascript"><!--
$('#carousel{{ module }}').swiper({
	mode: 'horizontal',
	slidesPerView: 5,
	pagination: '.carousel{{ module }}',
	paginationClickable: true,
	nextButton: '.swiper-button-next',
    prevButton: '.swiper-button-prev',
	autoplay: 8000,
	loop: true
});
--></script>

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 23, 2018 5:16 pm

Post by DigitCart » Sat Feb 24, 2018 9:11 pm

Are you using a custom theme? If yes, look for those files in your theme directory and then make sure your caches is cleared.

My Extensions / DigitCart


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Thu Jun 22, 2017 5:32 pm


Post by rzaprianov » Sun Feb 25, 2018 8:08 am

No, I use the standard - default theme.

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 23, 2018 5:16 pm

Post by DigitCart » Sun Feb 25, 2018 6:57 pm

Your change has not been applied. Probably still cache.
Please see attached.

Attachments

Untitled.png

Untitled.png (311.18 KiB) Viewed 302 times


My Extensions / DigitCart


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Thu Jun 22, 2017 5:32 pm


Post by rzaprianov » Mon Feb 26, 2018 1:34 am

Thanks a lot, I cleared the cache and now I think it is OK!

Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 23, 2018 5:16 pm

Post by DigitCart » Mon Feb 26, 2018 2:16 am

You're welcome!

My Extensions / DigitCart


User avatar
Active Member
Online

Posts

Joined
Thu Jun 22, 2017 5:32 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests