Post by caraban2 » Wed Feb 14, 2018 8:01 pm

Please, if someone can help me I would appreciate it very much

Thanks...
Last edited by caraban2 on Thu Feb 15, 2018 11:12 pm, edited 1 time in total.

Active Member

Posts

Joined
Mon Oct 29, 2012 9:38 pm

Post by straightlight » Thu Feb 15, 2018 6:12 am

No OC version posted, no URL / screenshot posted, no detailed explanation provided with the problem.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by caraban2 » Thu Feb 15, 2018 11:11 pm

Sorry, I did not put the OC Version OC-3.0.2
Here I leave the address of the web ..... http://www.tinyton2.com/index.php?route ... 59_267_106

Thank you

Active Member

Posts

Joined
Mon Oct 29, 2012 9:38 pm

Post by straightlight » Fri Feb 16, 2018 5:52 am

I am able to switch languages from your website without issues.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by caraban2 » Sat Feb 17, 2018 11:05 am

Hello, I am sending an image of the language selector, in which the Spanish flag does not appear but an icon next to the words Spanish Language

That's the problem....

Regards

Active Member

Posts

Joined
Mon Oct 29, 2012 9:38 pm

Post by straightlight » Sat Feb 17, 2018 10:06 pm

What does that word document of what a simple picture could of been as the attachment explains exactly compared to what you are describing from the language dropdown list that is not being displayed on the screenshot?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by caraban2 » Tue Feb 20, 2018 7:08 pm

Let's see ... in that word image I try to explain what the web shows ..... and my question is: Why does not the Spanish flag come out in the language selector? since in its place comes an image symbol and the words "Español Idioma" however in English if that goes well!

Regards

Active Member

Posts

Joined
Mon Oct 29, 2012 9:38 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests