Post by mdziwuls » Thu Feb 08, 2018 1:34 pm

Hey Folks,

If you are having issues with your emails not sending in admin, or the contact form not sending emails; then this might solve your problem.

I noticed after 2 hours of debugging that i was using an example@gmail.com email which was preventing the form and admin to work correctly. Try creating an email that includes your website name i.e example@yourwebsitename.com once you create an email on your websites hosting account use that email in your admin->settings->store email. I also went to the mail configuration tab and entered it into the mail parameter -f example@yourwebsitename.com .... things began to work.

I'm guessing this new version assumes you will be using an email that is linked to the site. Not sure if other versions had this same requirement, but if you overlooked it and happen to be using an email thats not @yourwebsitesname.com then try what i did.

Hopefully this solves some one a head ache.

Take care.

Newbie

Posts

Joined
Thu Jul 02, 2015 8:22 am

Post by straightlight » Wed Feb 14, 2018 7:17 am

In your admin - > extensions - > events page, how many events do you see on the list?

Also ensure your admin - > systems - > settings - > edit settings - > mail tab - > bottom page contains check marked options to the route where emails should be sent in the mean time.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: Mirbrou and 20 guests