Post by Abhineet Kandele » Tue Jan 23, 2018 1:08 am

Hi,
i am trying to add a functionality in product.twig page using VQMod but getting error
Twig_Error_Syntax: Unexpected character "&" in "default/template/product/product.twig" at line 133. in C:\wamp64\www\opencart-3.0.2.0\system\library\template\Twig\Lexer.php on line 284

I am not using "&" anywhere but still facing this error. And i am not able to understand where i should look for "default/template/product/product.twig" line 133.

Can someone please help?


Posts

Joined
Tue Jan 23, 2018 1:04 am

Post by IP_CAM » Tue Jan 23, 2018 9:37 am

Well, you seem to play around with VqMod, for some unknown reason,
and despite of the fact, that you have a very similar Extension-System,
called OcMod, already built-in by default. But I don't want to argue about
this, both Systems work perfect. Still, nobody needs two systems, doing
exactly the same, just in slightly different ways, if one can make the Job,
it's a plain overkill, for not one good reason at all.

And depending on some Extension used, it possibly tries to implement
some Code in the Product Page Spec's Listing Section, not 'valid', to be
'handled' by the TWIG Template Engine.
Good Luck! ;)
Ernie

Ernie's OpenCart v.1.5.6.5 LIGHT + V-Pro + OpenShop Admin v.1.75 Test Sites
http://www.bigmax.ch - http://www.opencart.li/shop/ - http://www.velomech.ch/cart/
Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Tue Mar 04, 2014 1:37 am
Location - Switzerland
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests