Post by synapseindia » Wed May 09, 2018 6:21 pm

I am using opencart 3.x and facing some issue related to cache or something else.
For example - I have installed a Latest Product module from admin Extension->Extension (modules) and set the status "Enabled" but it is still showing disabled in modules section. I tried hard refresh (Clear browser cache cookies data) then it is working fine,
Same issue for frontend . I have added a product in cart and it is showing nothing on cart page and mini cart on header. When i refresh (CTRL+SHIFT+R) . It is reflecting.
Please suggest.

New member

Posts

Joined
Thu Apr 05, 2018 2:27 pm

Post by d3z1gnr » Sat May 12, 2018 1:36 pm

Are you using any caching in a .htaccess file by chance. I have experienced extreme caching including what you have said when having set browser caching in my htaccess.

Mike Little
Director / Developer / Makes the coffee
Creative Digital Limited
http://www.creativedigital.co.nz


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 18, 2010 2:59 pm
Location - Auckland, New Zealand

Post by cosmicx » Sat May 12, 2018 9:42 pm

I faced similar issue before. I got it fixed by reinstalling OC3, but this time followed the suggestion to move /storage folder. Then it worked!
If you're on a VPS, make sure you have the necessary permission/ownership of files/folders. Mostly 755 for folders while 644 for files.

Also, try refreshing modification cache. Extensions > Modifications > Hit Clear Button, then Refresh

Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 09, 2012 6:27 pm

Post by synapseindia » Tue May 15, 2018 7:30 pm

I tried everything . Move the Storage modification to root directory. Hit the refresh cache. Also checked the permissions on files and folders. But did not get any luck.

New member

Posts

Joined
Thu Apr 05, 2018 2:27 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests