Post by tuncaksoy » Wed Mar 14, 2018 6:04 am

Hi All
I have a new bug. When I login with my test account the payment can't completed with credit card. On the last step the card tab doesn't load. But if I add another product over 50TL prive the free shipping activate and the cedit card tab is work.
Please help me. I need to Flat Rate and free shipping on credit card method.

https://www.vookadin.com/kasa

TEST USER LOGIN: test@test.com
PASSWORD: test

New member

Posts

Joined
Sun Dec 17, 2017 11:21 pm

Post by straightlight » Wed Mar 14, 2018 6:28 pm

No OC version posted.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by tuncaksoy » Wed Mar 14, 2018 7:21 pm

The OC is 3.0.2.0

New member

Posts

Joined
Sun Dec 17, 2017 11:21 pm

Post by tuncaksoy » Wed Mar 14, 2018 8:21 pm

I turn the "show errors" section on settings/server this is fix the issues BUT now another issues "warning shipping method required" on while pass the payment steps. What can I do about it?

New member

Posts

Joined
Sun Dec 17, 2017 11:21 pm

Post by straightlight » Wed Mar 14, 2018 9:16 pm

tuncaksoy wrote:
Wed Mar 14, 2018 8:21 pm
I turn the "show errors" section on settings/server this is fix the issues BUT now another issues "warning shipping method required" on while pass the payment steps. What can I do about it?
Not an Opencart bug. Ensure to properly configure your geographical settings from your admin - > systems - > settings - > localisation - > geo zones page and for your shipping module to show the enabled status when saving the form from the admin.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by tuncaksoy » Wed Mar 14, 2018 10:21 pm

I was deleted the other country from admin panel becouse we doing just local shipping.
I don't undestand, what did you mean? "show the enabled status when saving the form from the admin." ??

New member

Posts

Joined
Sun Dec 17, 2017 11:21 pm

Post by straightlight » Wed Mar 14, 2018 11:59 pm

When enabling the installed shipping module of your choice, ensure the status is switched when re-looking to the shipping module list in your OC admin.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests