Post by pogo » Tue Jan 09, 2018 11:53 pm

Hi there,
I have got a problem in the checkout page. I got the OC 2.3.0.2
After I logged on the onepage checkout and clicked on Continue on Billing Address, there was a pop box with Error message (a print version of the whole page in HTML). When I checked the network transfer, I could see 404 error on querying http://xxxxxxx.co.uk/index.php?route=ch ... try_id=222 but right after this failed, another query launched and it returned the right result. I have attached a screen shot.
I also have a dev enironment and the test website on the dev server has no above problem what so ever. The only difference is that the dev doesn't have PHP-FPM but the live one has.
Not sure if it is the issue?

And this issue seems running across a number of my VPSs on a number of OC websites.

Does anyone have the same issue like me?

Thanks

P

Attachments

issue.jpg

issue.jpg (112.15 KiB) Viewed 67 times


Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 09, 2018 11:40 pm

Post by straightlight » Thu Jan 11, 2018 9:30 am

The provided screenshot does not mention anything else than indicating that two events / files have not been found. Although, since this is about onepage checkout, please contact the extension developer to resolve this issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Guru Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: katlee and 4 guests