Post by tuncaksoy » Wed Jan 03, 2018 7:39 am

Hi All
I using OC 3.0.2
Shopping cart doesn't update when I remove a product from shopping cart. I have to refresh manuel for update the cart.
How can I solve it?
Thank you

New member

Posts

Joined
Sun Dec 17, 2017 11:21 pm

Post by straightlight » Wed Jan 03, 2018 7:56 am

Please either post your URL and / or post the console result messages from your browser's developers kit when removing a product from the cart. See which error messages appears.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by tuncaksoy » Wed Jan 03, 2018 8:20 am

I dont take any error. Can you please check it your self?
http://www.vookadin.xyz this is our site. Please add some products and remove from shopping cart page. If you check it your self it can be better :/ becouse I m not advance user <:)

New member

Posts

Joined
Sun Dec 17, 2017 11:21 pm

Post by straightlight » Wed Jan 03, 2018 8:24 am

Using a custom theme. Revert back to the default theme and see if you can reproduce the same issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by kolokolo » Wed Jan 03, 2018 10:48 am

I have the same error. My website URL is http://purelifespanstore.com/ .

Please check and reply me.

Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 01, 2017 12:00 pm

Post by tuncaksoy » Wed Jan 03, 2018 5:27 pm

I changed the theme to default but the issues still continues
You can search a poduct "deneme". This is test product.

New member

Posts

Joined
Sun Dec 17, 2017 11:21 pm

Post by straightlight » Wed Jan 03, 2018 6:51 pm

Error located in the developers kit as previously indicated to look for on the previous reply:
HTML1300: Navigation occurred.
www.vookadin.xyz (1,1)

CSS3121: The media query -ms-viewport has been deprecated.

HTML1300: Navigation occurred.
index.php (1,1)

CSS3121: The media query -ms-viewport has been deprecated.

HTML1300: Navigation occurred.
deneme.html (1,1)

CSS3121: The media query -ms-viewport has been deprecated.

HTML1300: Navigation occurred.
sepetim (1,1)

CSS3121: The media query -ms-viewport has been deprecated.
See this solution noticing if it will resolve the issue in the catalog/view/theme/<your_theme>/stylesheet/stylesheet.css file: https://stackoverflow.com/questions/418 ... deprecated

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming.

Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by sandbag4435 » Thu Jan 11, 2018 3:40 pm

straightlight wrote:
Wed Jan 03, 2018 6:51 pm
Error located in the developers kit as previously indicated to look for on the previous reply:
HTML1300: Navigation occurred.
www.vookadin.xyz918kiss (1,1)

CSS3121: The media query -ms-viewport has been deprecated.

HTML1300: Navigation occurred.
index.php (1,1)

CSS3121: The media query -ms-viewport has been deprecated.

HTML1300: Navigation occurred.
deneme.html (1,1)

CSS3121: The media query -ms-viewport has been deprecated.

HTML1300: Navigation occurred.
sepetim (1,1)

CSS3121: The media query -ms-viewport has been deprecated.
See this solution noticing if it will resolve the issue in the catalog/view/theme/<your_theme>/stylesheet/stylesheet.css file: https://stackoverflow.com/questions/418 ... deprecated
This help fixed my issue. Thanks so much!

Newbie

Posts

Joined
Thu Jan 11, 2018 3:33 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests