Post by dennis.verdaasdonk » Wed Dec 27, 2017 7:35 pm

Hi there,
i have tried all the fixed that i could find on the web, but when a customer places an order in my webshop it does not send out mail's
when the fill in a contact form on the webshop it is send..
i have tried the fix 6222 and the other, but will not help me..
also tried stepping over from MAIL to SMTP, but also no working fix then.
is there a way i can debug the mailing? i am my self also not unknown with programming, so maybe i can find a way if i know how to debug .
hope somebody can help me out, because now i need to check every time if i have new orders, and my customers complain they will not get a confirmation or any updates on there orders.
thanks
dennis


Posts

Joined
Wed Dec 13, 2017 5:53 am

Post by straightlight » Thu Dec 28, 2017 1:01 am

Hi,

can you post the most recent error / access logs regarding your email connections?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by dennis.verdaasdonk » Tue Jan 02, 2018 9:03 pm

Hi there, if i look into the log's of open cart i have no error there.
so where should i look them up?
then i can tell you, i installed a compleet new version and that works fine, i also checked all my config parameters and there the same....
only thing is that the vrsion thats not sending out mails has been upgraded, and has Multi Language inside, could that be the issue?


Posts

Joined
Wed Dec 13, 2017 5:53 am

Post by straightlight » Wed Jan 03, 2018 7:51 am

only thing is that the vrsion thats not sending out mails has been upgraded, and has Multi Language inside, could that be the issue?
You may have answered your own question since, as you mentioned on the above, you are unable to reproduce the reported issue on a fresh install of Opencart. ;)

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased post counters are caused by redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by jenlohlim » Tue Jan 23, 2018 1:53 pm

Hi, I'm having the exact same issue. Did you find a way to solve it?

Thank you,
Jen

Newbie

Posts

Joined
Tue Jan 23, 2018 1:51 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests