Post by andem » Sun Dec 24, 2017 10:44 pm

Hello!
The products and categories on the site have a lot of takes. When you go to the product or category page, its URL without a category path. And if we follow through categories to the product, then it has URL categories. Same with child categories.
How to fix it? Is there a solution for version 3?

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 01, 2017 9:05 pm

Post by straightlight » Sun Dec 24, 2017 11:02 pm

No exact OC version posted, no URL posted, no information about a custom theme or default theme with posted URL posted.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by andem » Sun Dec 24, 2017 11:11 pm

How to be in this case

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 01, 2017 9:05 pm

Post by straightlight » Sun Dec 24, 2017 11:32 pm

If the issue originates from the admin, any screenshots you could post regarding the reported issue and with the exact OC version you are using?

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by andem » Mon Dec 25, 2017 12:55 am

OC: Version 3.0.2.0 (trs-3.0.2.0)
If you go from the home page from the Featured (For example) block, then we will see the following URL: site.com/product_name
if you go category_1 and next category_2 and next product, we will see the following URL: site.com/category_1/category_2/product_name
Thus, for search engines, the product has two URLs. But there must be one. I want it to be the second URL I listed.
I'm an administrator and I understand programming. If you can tell where you can change this, I will be grateful.

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 01, 2017 9:05 pm

Post by straightlight » Mon Dec 25, 2017 1:04 am

Disable your SEO extension and see if the problem can be replicated without it.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by andem » Mon Dec 25, 2017 1:49 am

Only the standard seo url module is installed. there are no other seo modules.

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 01, 2017 9:05 pm

Post by straightlight » Mon Dec 25, 2017 1:53 am

Disable it and see if you can reproduce this issue.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by andem » Mon Dec 25, 2017 2:11 am

But why? It is disabled in the following path Settings -> Site -> Server
Then all URLs will look like site.com/index.php?route=...
Then of course there will not be duplicates, but I do not need it and search engines too.

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 01, 2017 9:05 pm

Post by straightlight » Mon Dec 25, 2017 2:18 am

If the issue does not get reproduced after disabling the SEO links from the core, then I would suggest to use an SEO extension from the marketplace which countless of them are working perfectly already.

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON

Post by andem » Mon Dec 25, 2017 2:22 am

Unfortunately I'm not there for free. But I've already changed the modifier from version 2.3 to my version. It seems to work as it should. I will check the performance for a long time.
Thank you for attention.

Newbie

Posts

Joined
Tue Aug 01, 2017 9:05 pm

Post by straightlight » Mon Dec 25, 2017 2:39 am

Have no idea what the above means ...

The most generated errors being found on Opencart forum originates from contributed programming. The increased counters are caused by posted redundancies of the same solutions that were already provided prior.

F. Rules:

- viewtopic.php?f=176&t=200480
- viewtopic.php?f=176&t=200804


Regards,
Straightlight


Legendary Member

Posts

Joined
Mon Nov 14, 2011 11:38 pm
Location - Canada, ON
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests